Chlapi, ak mate pri sebe zenu, ktora zaraba o dost viac ako vy, ako sa s tym vyrovnavate? Citite sa pri nej ako chlap?
Ked zena zaraba viac
Divne, ze sa sem chodia odbavovat a riesit same zeny, aj ked otazka je na muzov. Mne osobne by to nevadilo ze zena zaraba viac, aspon jej nemusim davat peniaze na blbosti a kupi si ich sama.
nerozumiem preco toto maju chlapi potrebu riesit a pitvat
....to vazne v dnesnej dobe maju este z tohto chlapi nejake mindraky? :D :D
moja zarabala tiez viac ked este robila ale bolo to len par stovak. nejako mi to nevadilo. mozno som sa s tym podvedome vyrovnaval tym ze som jej pravidelne pomahal a teda cast toho platu som ako keby zarobil ja.
skor by sa mal chlap tesit alebo riesit preco on zaraba menej.
Tak mne by toto vobedz nevadilo :)) (Praveze takto moze muz s istotou povedat ze ta zena neni s nim len kvoli jeho peniazom :D).
ja to síce nezažívam, ale bolo by mi to trochu nepríjemné.
keby k takému došlo, tak ak by to šlo, snažil by som sa zmeniť prácu alebo pozíciu, aby som mal ten plat vyšší ja.
Podla mna ak je vztah vyrovnany a neexistuje tam taka vec tvoje a moje, tak by som v tom ziadny problem nevidela. Inak by som sa na teba pozerala, ak by si vobec do prace nechodil
Tiez som zena, ktora zaraba viacej penazi ako moj muz ale my sme s tym obidvaja ok. Sem-tam si z toho spravime srandu ale nejako extra to neriesime. Ved sme predsa manzelia a peniaze su spolocne
Ahoj. Ja nie som chlap, ale pisem zo svojej skusenosti.. som zena a zarábam dvojnásobok mojho partnera. Znasa to nie velmi dobre.. casto je z toho deprimovany, smutny, ma pocit ze nie je dost dobry pre mna. Ja sa tym nikdy pred nim nechválim, ani nic, len ako partneri o platoch svojich vieme. Jednoducho sa musi s tym vyrovnať lebo su to vlastne aj jeho peniazky.. Chceme si zaobstarat uz svoje bývanie. Tak väčšina bude z mojho no.. ale milujem ho:))))
Niesom sice chlap, ale zena, a za cely moj zivot som zarabala viac ako moj partner. Vobec mu to nevadi, pozerame sa na to obaja ze je to ako tim, nakoniec benefity ma z toho on nie ja :-)