Nemám už záujem ísť ďalej.

Chéri

Týámto sa predsa život nekončí, problém je to, že si myslíme, že šťastným nás môže urobiť len nejaký človek

autumnaurora

No som na tom podobne ako ty, s tým rozdielom že premýšľam veľa, kde a aké chyby som vo vzťahoch robila a aké chyby už nechcem opakovať. Preto sa mi zrejme už kvôli tomu nedarí nadviazať niečo bližšie s mužom. Jednak ľuďom veľmi neverím, a takisto už sa nedokážem tak ľahko zamilovať aj keď platonicka láska už tiež bola. No keď sme sa začali bližšie spoznávať, cuvla som. Asi som už veľmi vyberava, a to niesom žiadna pipina čo vyžaduje aby chlap mal byt a auto. Len jednoducho by som chcela aby môj budúci partner bol aj môj najlepší priateľ. Nestačí mi len fyzická príťažlivosť, chémia, motýle v bruchu. Tie časom odletia. Chcem muža čo je rozhodný, spoľahlivý a dokáže spoločne budovať nás vzťah.Ja som ochotná, lebo aj keď si občas vravím, že mi je samej fajn, tak stále mi chýba nejaká tá "polovička". Niekto, s kým môžem zdieľať radosti aj starosti. Môžem byť vyrovnaná ako chcem, samota je niekedy zla. Človek potrebuje človeka. Ale kvôli rozchodu aby si sa hádzal pod vlak? To vôbec nieje riešenie. Radšej si daj od vzťahov pauzu a popremýšľaj istý cas. Nad sebou, nad životom a čo je v živote dôležité. Takisto si uvedom že je v dnešnej dobe veľa povrchných vzťahov a veľa ľudí je vo vzťahu len aby niekoho mali, alebo len z fyzickej príťažlivosti, či kvôli finančným výhodám. A to predsa nechceš. Z nejakého dôvodu tu si, tak verím že ten zmysel čoskoro nájdeš. Ja tiež hľadám. Ale aj keď nenájdem, nebudem predsa zahadzovat svoj život len tak. Veľmi mi pomáha pomáhať iným ľuďom, aspoň sa cítim užitočná, tak to skús tiež, veľa šťastia ;)

psychologlasky

A prečo ti už treti stroskotal?
Buď je chyba vo vybere frajeriek alebo je chyba v tebe. Robiš niekde chybu?
Pre lasku a vztah musiš niečo spravit. Laska rastie ako kvet ked ho polievaš, hnojiš, rozpravaš sa s nim..
To iste s partnerkou musiš robit, rozpravat da, kontaktovat, travit spolu cas, dat najavo ako ju maš ju rad. Musi byt aktivita z oboch stran nie len z jednej.
Ak je snaha len z jednej strany a ten druhy nema snahu laska umiera a vädne.
youtu.be

Bohatier

Niekto niekde niekedy vyslovil myslienku ze (skutocna laska ta nemoze nikdy zranit) takze ak ta zranuje bola skutocna alebo len iluzia?:)) Podla mna je zivot fajn aj bez parnteriek/rov (lebo aj tak len zavadzaju a stale by len do vsetkeho frflali :D). Raz sa to ale urcite zmeni uvidis a opat ti zacne chybat to (frflanie a cele to v zatvorke) a k sebe niekoho opat pustis (blbec:P :D). :))) Tak nepodliehaj panike lebo nam zivot dava okusit dobre/zle aby sme si vedeli vazit tie krasne/dobre momenty v zivote.:)))

Pag som rad ze si to giganticke srsnie hniezdo nechal na pokoji.:D :D
Ja som mal opat stret lebo bolo dost chladno a uz mi trebalo na malu a stale tu niekto na fore spomina tie (najvrchnejsie najzrelsie ceresne) a tak mi nahodou padla do zorhneho pola taka krasna stara ceresna (zaujimave je ze cestou som minul niekolko desiatok tisic stromov a ja si vyberiem tento :D). Len co som sa k nej priblizil tak v tom najlepsom momente sa nama vyrojili. :D Nastie to bolo len take male bu bu bu kedze som dost rychlo cuvol a oni potom tiez.:D Myslim ze po tomto zazitku sa budem ceresniam radsej vyhybat.:D

simka456

Viem, ze sa ti to tak teraz moze zdat, no ver tomu, ze to chce len cas, aby si sa z toho nejak vyhrabala. Vsetko bude dobre a netreba cely zivot takto hned odpisovat kvoli nejakemu mumakovi

Angelika3

Ahoj, som na tom dneska podobne. A to sa inak väčšinou považujem za celkom vyrovnaného a veselého človeka.....
Dnes mám stav, že už nevládzem žiť v tomto svete.
Vieš, podľa mňa je ale aj napriek bolesti chybou, ak sa chceš uzavrieť voči láske a pocitom. Uvedomila som si jednu vec- ten kto úprimne miluje, bude zároveň niekedy aj veľmi trpieť, no takisto bude častejšie zažívať aj radosť. No ten kto nemiluje a je uzavretý, možno nebude cítiť utrpenie kvôli láske, no bude vnútorne trvale nešťastný a to preto, lebo nemá emócie a to je samo o sebe nešťastím.
Koľko ľudí aj tu na fóre píše, že vďaka antidepresívam už nič necítia... no nič necítiť, je práve hroznou formou osamelosti a utrpenia.

Pag

A nemal by si zakladať témy s tak sugestívnym názvom, lebo môžeš nechtiac primäť ostatných k tomu, aby rozmýšľali o tom istom, o čom rozmýšľať teraz ty.

JednaZciest

Môžeš si povedať aj tak, že keď trochen počkáš, tak sa možno k sebe ešte vrátite, zvyk je železná košeľa a isto bola na tebe trochu závislá, keď to s tebou tak dlho vydržala, pardón, tak dlho bola:-) Choď najskôr na liečenie, lebo keď skočíš pod vlak, tak kvôli tebe pôjdú na liečenie pravdepodobne iní ľudia.