Dvojité správanie-ženská logika

Príspevok v téme: Dvojité správanie-ženská logika
Buracie kladivo

Čo to tie ženy majú za (ne)logiku? Vysvetlite mi jednu vec. Konkrétna žena XY ma stretne. Pozrie na mňa a usmeje sa. Ale zakaždým, keď sa vidíme. Ten úsmev nevynechá nikdy. Ale keď som s ňou a rozprávam sa, tak vyzerá ako taká netýkavka ala "daj mi pokoj". Dačo rozprávam, pozerá niekde do blba, ešte aj tá letiaca mucha bude zaujímavejšia než ja. Tak to mi vysvetlite. Ak chcem aby mi dakto dal pokoj, tak ho budem ignorovať. A už vôbec sa nebudem na neho usmievať. Alebo mi je dakto sympatický, vždy sa na neho usmejem a budem ochotný s ním aj tráviť čas.

Ellizabeth

Tiez sa vzdy slusne pozdravim a usmejem. Som tak vychovana a retardovana nie som. Urcite nemam v umysle s kazdym travit cas a ani si to neviem predstavit. Problem je domyslavost. Ked je niekto slusny, ludia hned spozorneju, ze od nich nieco chce. Len obycajna slusnost. Tvoja logika je nespravna. Ani u muza, ktory sa na mna usmeje si hned nedomyslam, ze so mnou nieco chce mat, tak netusim, preco si to hned domyslaju niektori muzi.

bzw

Nehladal by som v tom logiku. Usmev je prejav sympatie (urcite nie slusnosti), bocenie oci je prejav antipatie. Asi je retardovana.

Gjjitcjj

Možno sa usmieva preto, lebo si predstavuje ako ťa zrazí auto :D ale nie, skôr bude slušná žena a zo slušnosti sa usmeje/pozdraví