Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je správne žiadať od priateľky aby sa niečoho vzdala?

Príspevok v téme: Je správne žiadať od priateľky aby sa niečoho vzdala?
Dausin11

Ahoj, len tak na začiatok poviem že to bude hrozne dlhé tak že koho takéto veci "nebavia" necc to zbytočne nečíta.
Som zasnúbený (som dosť mladý tak že to prišlo dosť nečakane) ale skrátka som si povedal že keď sme spolu už nejakú dobu tak prečo to nespraviť, keď sa s tým človekom cítim dobre.
Asi to znie že v tomto prípade možem požiadať o ruku hoci koho, no to je jedno
Mám priateľku, teda snúbenicu.
Zo začiatku nášho vzťahu bolo všetko fajn, bolo to už pár mesiacov a začala mi zhurta klamať alebo respektíve som začal odhalovať lži.
Začala mi klamať o tom kde je a s kým je, a keď som sa naštval lebo som sa dozvedel že klame tak zo mňa začala robiť idiota a vysvetlovať to a cítil som sa hrozne blbo.. nebolo to po prvý krát a skúsil som naozaj všetko. Hovorili sme spolu a vždy som sa spýtal či je ešte niečo čo by som mal vedieť no ona stále tvrdí že nie, no cca každý týždeň sa dozvedám nové veci.. niektoré sú až moc osobné tak to tu nebudem písať ale ide o to že jej už neverím čo je asi pochopiteľné.. nikdy som jej nezakazoval nič, chcel som aby bola free ale aby si našla aj čas na mňa lebo predsa len vzťahu sa treba venovať. Má pár kamarátok čo sa s nimi prestala nejak "stretávať" kvoli tomu že nám moc nefandili, skrátka si stále niečo našli, že prečo sa im nevenuje toľko a podobne. Vážne jej nedávam dovod klamať ale ako sa dá s takým človekom ďalej stýkať? Úprimne ani neviem komu sa nejak vyspovedať.
Skrátka stalo sa toľko vecí, nejdem zo seba robiť chudáka ale skrátka ani nejde len o tieto klamstvá ale aj veci ktoré robí a dokonca raz poslala mojmu kamarátovy svoje.. no.. dosť odvážne fotky a do teraz sa z toho vyhovára.. a keby to tu napíšem celé tak to asi nikdy neskončí ja len mám skrátka také divné pocity z toho že sa stále rozchádzame a dávame sa do kopy lebo neviem čo mám robiť rozmýšlal som nad pičovinami ako.. ja neviem vážne keď to poviem nahlas zniem ako decko ale skrátka občas sa to naozaj nedal vydržať.. nemám 15 ani nie som nejaké malé decko s depkami čo sa reže kvoli rozchode po 2 týždňoch ale skrátka ma to tak strašne ničí.. neviem či je to moja vina.. raz som jej povedal aby sa prestala ondiť s jej "kamarátkou" pretože o mne nehovorila moc pekné veci.. a mám na to vobec právo? Alebo vážne potrebujem psychiatra alebo nový vzťah alebo.. ja len nechcem zahodiť takú dlhú dobu čo sme spolu.. nechcem aby sa zmenila len.. ona dosť dobre vie že nech spravi hoci čo tak síce budem pár dní naštvaný ale potom k nej zas pribehnem.. viem že som idiot ale.. bože má tento príspevok vobec zmysel?

Apokryft

Keby si bol pozorovateľom svojho vzťahu tak by si sa prefackal .!Aby si sa zobudil .Kľudne si napíš na papier aj podrobnejší opis tvojho vzťahu a čítaj si ho stále dookola pokiaľ ti to dôjde.Nám ostatným stačí aj to málo čo si napísal!

cucmak

ona je nevyzrela, ma problemy sama so sebou, taketo manzestvo skonci katastrofou. Ma nizku sebahodnotu, preto sa tak sprava, puta pozornost inych a tebou manipuluje.

Nerozumieeem

*uvedomuješ.
Teraz je pre teba ona celym svetom ale ver mi ze ked sa otvoris inej a lepsej tak az vtedy si uvedomis kto za to stál a kto je ten pravý

Nerozumieeem

Keby moj frajer poslal odvazne fotky nejakej babe tak ho kopnem do prdele a adiós. Myslim ze si uvedomujee ze v skutocnosti s nou stastny uz niesi, len sa snazis byt ale ver mi, takato špi... takato baba ti za to nestojí. Su aj lepsie baby, sice mozno nie modelky, ale s takou by ti bolo lepsie. Ja by som navrhovala rozchod. Fakt si myslis ze keby ta milovala tak by take fotky inemu poslala? To ti nevadi ze si tvoju babu obzeraju iní ako taký výstavný tovar? Je mi to luto ..