Mam na to vek, mam partnera a som tehotna, ale vobec sa na dieta necitim, som sebec priznavam a nedokazem si a nechcem predstavit seba zahrabanu so spinavymi plienkami, nemam materinske citenie no stalo sa zlyhala ochrana. Neviem co robit priatel by chcel dieta len ja vaham a mam obavy. Pomozte, poradte
Nechcene tehotenstvo
Karmaa nie nebojsa mam deti 2 ale zakladatelka temy je dost stara na to aby vedela najprv rozmyslat a potom konat a potom sa sem ide vyrevat ze je tehotna a to decko kt si splodila nechce lebo sa nato neciti tak nech je pripravena nie len na pozitivne odpovede ale aj na negativne a za odsudzovanie
Tu ti Maika zavidi ze nemoze mat decko :DD asi ju dali sterilizovat aby sa niekto ako ona nemnožil :D veď by mala decko ktorého prve slovo by bolo pi* :D takže dobre je to tak ako to je :)
No a autorke, ak praskol kondom alebo čo tak si si mohla dat tabletku po. Skus to dieta vynosit, ked sa narodi, mozes zmenit nazor a ak nie das na adopciu. Aspon sa nebudes citi zle ze si ho zabila
Zwaikiki dobre napisane
Pre teba moja si chora ty patris na Psychiatriu este olutujes
vraj zlyhala ochrana... OMYL ! zlyhal ludsky faktor, zlyhala si ty! lebo ked decko nechcem tak riešim dvojitu ochranu, alebo nesexujem, alebo v pripade aktivneho sex. zivota sa dať sterilizovať...
tak chod cim skor na UPT, ked decko nechceš..
sa zober rano k svojmu dr. dohodni termin a vybavene...jednoduche..
..ked decko nechceš...!
Fuha zaujimave. Neviem ja by som nemala srdce nechat dieta tak
Ahoj, urob to čo cítiš, že je správne. Ak ťa má partner rád a miluje ťa, určite bude chápať, a rešpekt tvoje rozhodnutie. Hlavne samú seba netlač do niečoho, čo nechceš.
Janulin013 dakujem ze ma neodsudzujes ale aj tak mam obavy lebo si uvedomujem aky je to zavazok a bojim sa ze budem zla mama ze to nebudem zvladat a je to nieco co sa neda vratit naspat
Kludne si hladaj co chces lebo moj partner vie o mojich obavach, ale ked uz budes hladat tak si vyhladaj dobreho psychiatra.
Maika pre to dieta by to bolo lepsie akoby si ho mala adoptovat osoba ako si ty. Vid tvoj prispevok. K osobnym invektivam sa dalej znizovat nebudem ani na teba dalej reagovat.
Uvidíš, že keď sa ti dieťa narodí a budeš ho držať v náručí, tak toto svoje postavenie hneď zmeníš!!!