"láska"

Príspevok v téme: "láska"
katalog77

Áno, to slovo je v úvodzovkách a vysvetlím prečo: Prečo ľudia nazývajú "láska" tie povrchné vzťahy, ktoré sa skončia za pár mesiacov, maximálne rokov? Je to celé na smiech že keď si na FB pozerám staré profilovky niektorých ľudí, ktorý majú trebars z roku 2015 úžasnú fotku ako sa kúšu s partnerkou a pod tým komenty že lááááskaa mojaa, milujem ťa, navždyyy, moja zlatá/zlatý a dnes tí ľudia už spolu nie su.. úplne trápné to je... čo dnes ľudia nazývajú "láska".

To je len zamilovanosť. Láska je rozhodnutie zostať s jedným človekom dokonca života. Láska je obetovanie sa. Je dávanie. Je to kompromis... aspoň takto je to vyobrazené... a tomu sa ľudia smejú. Tak potom načo si píšete že bude navždy spolu keď sa po pár mesiacoch aj tak rozídete, vy teliatka?? :)

Otazniciciek

Zavinaciciek - vies, lebo ja som na tom opacne. Priatelka robi take tie zenske veci v oblasti kozmetiky. Ma 29 rokov a je tak uspesna, ze ma vlastny dom, velke luxusne SUV a ja mam z toho komplexy ako chlap. Tiez by som sa chcel realizovat, ale nemam na to tak ako ona. Nie som taky akcny i ked sa snazim a nemam taku cielovu skupinu, ktora by tak vela a bezhlavo nakupovala a ktoru by som vedel tak namotat a ja jej tak nedokazem v tom pomahat. Cize mna zivi priatelka v podstate. Ona napr. zaplati luxusnu dovolenku za nas oboch, lebo ja na to nemam. Necitis sa blbo, ze si neschopna, ako male decko, ze ta niekto zivi? A odkial mas ten nazor, ze chlap sa ma postarat, ked v dnesnej dobe uz baby dokazu zarobit velke peniaze aj bez chlapa? Ja mozem povedat, ze v dnesnej dobe sa aj zena moze stat zivitelkou rodiny. Zavidim ti, ze to dokazes tak brat a nechat sa vydrziavat bez vycitiek svedomia :(

zavinacicek

Otaznicicek, je úplne dobre výborný pocit. A je to úplne normálne, nakoľko muž bol odjakživa ten, čo sa mal postarať o ženu, deti. Keď sa mu niečo stane, nájdem si ďalšieho. Som mladá, núdzu o záujemcov teda nemám.

4a5b7gN

Dievcata, nejaky dobraci (uz nie iba jeden dobrak, ale tymi dobrakov) sa najdu, co vas vystrelia a nie niekde do Chorvatska ani nie na mesiac ale dakde este trochu dalej.Ved laska nepozna hranice.

Otazniciciek

Zavinaciciek, ak si nerobis srandu, prosim ta, aky je pocit baby, ktora vyuziva potencial svojho partnera, ale sama sa nejako nerealizuje? Ze ci nemysli na buducnost, ze co ak sa nieco chlapovi stane, z coho budem zit, co ak uz takeho chlapa nenajdem? A aky mas zmysel zivota, co ta naplna? Chces si to tu iba odzit v luxuse alebo by si bola rada, ak by tu nieco po tebe zostalo? Nemala by si lepsi pocit, ak by si si na ten luxus dokazala zarobit aj sama?

zavinacicek

Dievčatá, netreba si hľadať partnera podľa nejakej lásky, z tej sa nenajete, nezaplatí vám dovolenku, dom či auto, ale podľa finančného zabezpečenia. Ja som tak spravila pred viac než troma rokmi a neľutujem. Môj život sa zmenil o 180 stupňov. Už nie som to obyčajné dievča, ktoré sa musí vyvážať v MHD-čke medzi spotenými smradľavými ľuďmi, ktoré je rado, keď ide raz za rok na týždeň do Chorvátska. Až vďaka môjmu snaživému partnerovi je môj život plnohodnotný, môžem si dopriať to, na čo len pomyslím. Dievčatá nebuďte hlúpe, žijeme len raz a krátko.

Laurora

Ano suhlasim s tebou, ludia nemaju ani paru co je laska...ja ked pocujem, ze napr.stretli sa a bola to VELKA LASKA, tak ma to vytaca normalne, ze aka laska? ten zhluk hormonov myslia? o par mesiacov si ti ludia na seba ani nespomenu...ale nestotoznujem sa ani s nazorom, ze laska musi byt do konca zivota len jedna, je mozne ich mat aj viac pocas zivota ale nie s hocikym ;)