Plastika - poraďte!

Príspevok v téme: Plastika - poraďte!
Esmera

Ahojte, uvažujem nad plastikou pŕs, ale kompletnou, aj bradaviek, neviete, či na Slovensku robia aj tie? Mám zničené bradavky od podtlakových bánk, jeden podvodník mi zoškaredil hrudník, preto uvažujem o plastike komplet a rovno aj zväčšení...Len netuším, kde to robia a ktorý chirurg je najlepší, čo to ozaj nepokazí a má príjemný prístup k pacientkám
Prosím veľmi, záleží mi na tom, aby moje prsia vyzerali krásne a pritom prirodzene, ako nové! Ďakujem za tipy

Esmera

Ďakujem za povzbudene, na nete sú rôzne diskusie, no nikde som nenašla zmienku o prsných bradavkách...Podarí sa to, ak to chirugovi vysvetlím? Ako sa vlastne zväčšujú prsia? Ak má niekto nulky, a chce trojky, beztak mu musia urobiť aj nové bradavky, nie?

RomcaPomocnica

Esmera to mi je lúto ale neboj sa bude všetko vporiadku plastika dokáže všetko
Skús pozrieť na nete diskusie

Esmera

Veď aj by som so sebou niečo robila, plastika dnes dokáže divy, ibaže nemám na to ešte peniaze...Našla som si MUDr. Marsana Gabriela a lebo MUDr. Vlastibora Minarovjecha, išla by som k tomu druhému...
Uvidím, ak ich niekto poznáte, dajte info, vraj sú dobrí.
A k tej otázke, ako sa mi to stalo...Nie, nebol to môj priateľ, cudzí muž z netu, bola som naivná...Proste mi priložil banky na hrudník a stláčal tlakomer, výsledok - hrozný...Plus bolesť, nikdy sa na toto nedajte nahovoriť!
Som na tom zle aj psychicky, chcem nové bradavky, aby sa zakryli tie staré...Len nech sa to dá urobiť!

RomcaPomocnica

Esmera je milúto aké máš prsia a mohla by som s aťa spýtať ako sa ti to stalo čo ti robil s prsiamy a bradavkamy ?a čo robil s tou podtlakovou bankou,Bol to tvoj partner?

neptun

tak už dačo rob so sebou, a nevyplakavaj tu, vygoogli si plastickeho chirurga , zavolaj objednaj sa... na konzultaciu mozno budeš čakať mesiac, možno dva, a na operaciu dalsie dva mesiace, ...tak sa rozhýb...

Esmera

Som zo západného Slovenska...Lenže ja chcem toho najlepšieho chirurga, z BA, Piešťan, Trnavy či Trenčína...
Moje bradavky sú otrasné, podtlakom vyťahané, mäkké, ako sa to spraví? ja chcem nové, ale naozaj krásne!

neptun

pri plastike sa riešia aj bradavky, napr. pri zmensovani prs ked su velke musia sa zmensit ako by to vyzeralo.... potom po zahojeni mozes ist na pigmentaciu , k taterovi, resp. mozno take robia aj nejake kozmeticke studia..neviem,..
nepises odkial si... BA, BB, KE... najdi si plastickeho chirurga vid. Google, v okoli bydliska, zavolaj , objednaj si termin... a ries s nim...