Ahojte, mám veľký problém s vypadávaním vlasov. Bola som na vyšetrení vlasovej pokožky, kde mi povedali, že mám veľa lupín, kvôli ktorým vlasy vypadávajú. Aktuálne používam šampóny Milva, ale chcela by som vlasy nejako podporiť aj "z vnútra". Vedeli by ste mi poradiť nejaké vlasové doplnky-vitamíny, ktoré vám pomohli? Či už vám zhustli vlasy alebo prestali vypadávať. Ďakujem
Vypadávanie vlasov - vitamíny
Osobne môžem odporučíť prírodný šampón z Lopúcha :) Hlavne ziadnu chémiu...
www.zalesactvo.eu
doplnit zinok, zelezo, lyzin stravou najlepsie sosovica, orechy, vajcia vyvaruj sa jedlam ktore obsahuju olovo ako ryby makrela, nestresovat sa kvoli tomu, pomoze aj zastrihnut ak mas odfarbovane znicene konce (pri cesani zvyknu zacuchat a potom vytrhnut zbytocne..), nefarbit vlasy a ked uz bez amoniaku farbu. zihlavove odvary na vlasy su super tiez co ti baby radili revalid je dobry, vodicka BIOHAR za 5e tiez dobra, vsetky tie doplnky co ti pisali su dobre, troska pohybu tiez je dobry prekrvuje telo samozrejme aj vlasovu pokozku, pitny rezim, masaze vlasov, nenechat uplne zamastit vlasy - vtedy viac vypadnu z mojej skusenosti a nestresovat sa :) je aj jesen na jesen viac padaju
Ahoj, ak by si nebola spokojna so samponom milva, vyskusaj sampon posejvlas s ligurcekom (najdes ho napriklad na stranke sibircanky). pri kazdodennom pouzivani sa upevnuje folikula vlasu a zvacsuje sa aj objem vlasov a menej vypadavaju.
jednne revalid, expres kura prvy mesiac 2-2-2 davkovanie, ako v pribale.. a uvidis zmenu...
Da sa ten sampon s ligurcekom kupit aj niekde v obchode? ci len v eshope?
Ahoj, velkou nahodou mi kolegynka poradila pouzitie samponu, ktory lieci a posobi na korienky vlasov. Po kazdodennom pouzivani prislo zlepsenie, vlasy su pevnejsie a vypadavaju ovela menej. vyskusaj sampon Posejvlas s ligurcekom od Sibircanka.
Mne pomohol BIOXINE - nemecká liečebná kozmetika na vlasy. Musím povedať, že po mesiaci mi začali rásť malé vlásky okolo hlavy, bola som z toho unesená - kupujem na krasnadoma.sk
jednoznačne revalid, dnes som si objednala znovu, jedine co mi pomaha, som vyskusala vsetko,.. 120tbl - 23,30€ - doprava zadarmo,
v lekarni zan chcu 28€ u nas... www.pilulka.sk
+ kup si vlasovu vodu zihlava alebo lopuch, po kazdom umyti vlasov do mokrej pokozky hlavy vmasiruj...
Mne pomohol Forcapil, no treba užívať aspoň 3 mesiace.