Ako sa zbaviť čiernych bodiek

jozue

no neviem neviem...treba nejaký prípravok ktorý póry otvorí alebo nahriať napariť a potom vytlačiť čistým suchým obrúskom alebo použiť tú mašinku podtlakovú čo vysáva pory..kdesi som to videl

Hematka

Ja som s týmito produktami absolútne spokojná!!! Nič iné mi nepomáhalo, pretože veľmi málo produktov je skutočne antibakteriálnych, ale toto je presne to, čo pleť s čiernymi bodkami a s akné potrebuje! Už do týždňa boli u mňa viditeľné výsledky! Za mňa č. 1!!!

sarahJ

sestra používa od Biodermi nejakú masku a celkom jej to pomohlo ..ako ja myslím že tá značka je dobrá ..ale samozrejme nie je pleť ako pleť ..a nakupuj cez plnú peňaženku.sk a tam môžeš aj pár centov ušetriť, možno to nebude veľa ale časom sa to nazbiera :)

Esmera

Jestvuje kozmetika s názvom Nouri fousion, kukni do googla, tá ti nielen dá dolu čierne bodky, ale aj úplne ozdraví pleť, budeš mať tváričku krásnu ako anjelik, aj jazvy, začervenanie, vyrážky, fľaky na tvári a pod. Nemala by si sa po jej doužívaní už ani vyrážať, vhodná aj na telo, likviduje staré jazvy, aj hlboké, chce to čas, ale likviduje, vrásky, strie a pod.

inthewind

tak pochibujem ze si skusala bielko.. ja si vreckovku nastriham na pasiky, použivam na nos, bradu, čelo, a bielko nanasam aj na okolie oči proti vraskam...

dam si hriať vodu na sporak, nadparim sa s uterakom cez hlavu,.. a ja to robim tak ze prstom si nanesiem bielko na nos, bradu, celo, potom pasik namočim priamo do bielka v miske, a nanesiem a este na vrch nanesiem bielko , prstom uhladím.. ale mozes aj podla videa...
komu je ako lepsie... vysledky vidieť hned...