Svokra ma ponizuje za jedlo

Príspevok v téme: Svokra ma ponizuje za jedlo
Zufalaanorexia

Ahojte som zufala, trpim a liecim sa na mentalnu anorexiu, este stale som v liecbe ale uz je to lepsie. Problem je moja svokra, ktora stale kobtroluje kolko jem a stale ma obvinuje recami ze toto ty zjes tolko pre boha vela to neverim. A vo mne to robi strasne vycitky a vacsinou vzdy den dva sa davam paychicky do kopy samozrejme prestanem jest a vzdy sa musim naladit na pohodu aby som opat zacala. Aj terapeut mi kazal sa vyhybat stretnutiam ak sa da. Mali sme vsak oslavu a s manzelom sme nechceli ist prec po noci domov tak sme ostali spat u svokrovcov. Rano som si robila ako kazde moju rannu kasu do ktorej som dala 4 lyzice pohankovych vlociek, polku maleho bananu, dve jablka, cistu vodu a malilinko vlaskych orechov. Spravila som si take ranajky kedze po 18:00 nejem a ranajky su pre mna zakladom dna. Svokra zacala pred vsetkymi ked to videla kricat ze pre bohaaaa tp ty zjes 4 lyzice vlociek na ranajky, to ja mam ma cely den to neverim ze tolko zjes to by si mala 100 kg vo mne vycitky....na obed som si pre to dala celozrny bulgur so zeleninou (pol papriky bielej, pol zltej a jeden zemiak uvareny) aj to jej prislo strasne vela...myslite ze za obzieram :( som paychicky hrozne na tom a este sme u nich, svokra ma velmi vaznu nadvahu podotykam a vieze som bojovala a bojujem s touto chorobou

Tomas12345

Svokra ma komplexy, pretože ona je tucna, a trápi sa s nadváhou, a s nejakych nepochopitelnych príčin asi chce aby si ty tiež bojovala s nejakymi zdravotnymi problemami, konkrétne s anorexiou.

Ten jedalnicek ktory si popísala je naozaj velmi slabý, a nikto pri zdravom rozume ty nemoze povedat ze jest vela, ked opak je pravdou. Jes málo, a ja byt na mieste svokry by som ty skor zacal hovorit ze jes malo, a furt by som ty ponukal nejake jedlo.

Začni normálne jest, a kasli na to co hovorí svokra.

Popíš aky je tvoj normalny jedalnicek na ranajky, obedy, vecere. Kolko meriaš a vážiš ?

uuleuskauu

Ked pojdes k svokre, tak si tam dones vlastne potraviny za svoje peniaze kupene, aby nemala pocit, ze ju vyzieras. Asi to jej vadí. Ked nabuduce zjes toho 10nasobne viac, ale bude to kupene za tvoje peniaze a este aj ju z toho ponuknes, potom uz budes zrazu pocuvat od nej falosne lichotky a tie prospeju tvojej psychike viac ako neopravnena kritika. Mimochodom, väcsina ludi zje viac ako ty si tu uviedla. Svokry bývajú lakomé. Alebo ako ktore. Ta tvoja je a poriadne. Hlavne je to ale silno intrigansky typ cloveka. Najsilnejsieho intrigana poznas podla toho: On tebe do ocí o tebe nepravdu, klamstvo, snaziac sa ta presvedcit, ze si opakom takeho cloveka, nez akym v skutocnosti si. A co potom este o teba za tvojim chrbtom? Najlepsie je s takymi ludmi sa vobec nestykat, ja kvoli takym pravidelne davam vypovede zo vsetkych robot.

Aikido

No toto keby mne zacala robit svokra normalne sa dvihnem a odidem.. je maximalne trapne ak sa jedna dospela zena nevie ovladat a spravat. Byt otebou pohovorim si s muzom a obmedzim navstevy kym sa neukludni..

Fg

Ach zas anorekticky.. tak vam treba bojite sa ze priberiete pol gramu a uz robite koniec sveta.. je jasné preco su vacsina anorekticiek len ženy :D tak ved nejedzte ked chcete vypadat ako vychrtliny

Lollka

Povedz manzelovi nech jej dohovori, je to predsa jeho matka. Ak odmietne tak ty odmietni chodit k nim na navstevy. Proste mu povedz ze sa nenechas ponizovat a ak on nie je schopny s tym nieco spravit tak ty tak odmietas chodit.

Noelinka

Rob tak ako je pre teba dobré a správne a ako to ty cítiš. Nemoze tvoj manzel svojej mame povedat aby ta uz konecne nechala na pokoji? A ked ona otvorí usta co ty zjes tak sa jej opytaj ci ma s tebou nejaky problém alebo sama so sebou a na tebe to dava von

GOING

Ponižuje Vás preto lebo aj ona má psychické problémy.
Len že Vy máte svoj život a problémy, rovnako ako ona.