Prečo škaredí introverti nemajú právo na sex?

Príspevok v téme: Prečo škaredí introverti nemajú právo na sex?
Milanovsky

Môže byť človek po fyzickej a psychickej stránke v poriadku, keď za desať rokov ani raz nezasunul? Áno, áno reči ako sprav zmysel života zo svojich záľub alebo neupni sa príliš na hľadanie frajerky, to už som počul.
Ja sa pýtam, aký má dôsledok na zdravie ako také tento nútení celibát?
Nemôže sa stať, že mi z toho niekedy prepne?

Lebo povedzme si rovno introverti, dlhodobo bez vzťahu, tí, ktorí to s babami nevedia alebo s nejakou fyzickou vadou to nemajú med lízať.
A čo si všímam je to len o vzhľade: tí pekní ľudia, či už muži alebo ženy sú väčšinou vo vzťahu a tí škaredí sú osamelí.

Spolužiačky od základky až po výšku väčšina pekných dieťa a vzťah. Väčšina škaredých osamelá a depresívne profily.
Tak potom o čom to je?

atd

Ser na to braciku ....ka som na tom podobne a nevyzeram až tak zle , len proste k tomu nikdy nedošlo

Mysli na to že hodina tvojej smrti je za rohom ... začni sa modliť , konaj pokánie a ser na sex .....

Sex nie je všetko ani peniaze nie su všetko

Pako567

Kamarat je chudak taky maly, tlsty, pehavy, cervene lica a skaredy do tvare. Rodicov ma totiz skaredych a chudak vyzera este horsie ako oni. Zbalit babu nema nadej. Ludia ak ste skaredi, budte spolu, ale nerobte ai dieta, lebo je velka sanca, ze sa narodi skarede a bude mat pokazeny zivot!

zewa

Poznam vela "skaredych" ludi, ktori maji uzasne vztahy. To je o tom, co vyžarujes navonok. Ved mame dobu internetu, tak aj skaredy a introvert môže nájsť celkom jednoducho niekoho na pokec a ak si budu rozumiet, tvar ci vada uz nebude prekážkou. Co su to za hluposti. Ak mas spolužiačky škaredé a depresivne, tak nejakej napis a zabavte sa spolu. Chodte do kina a uvidíš.

debilneotazky

bože to su kecy! je vela skaredych ktorí maju vztahy... nie je to o vyzore.. je to o tvojej neschopnosti...
na fyzicke zdravie to nemá vplyv v pripipade ze dotyčny praktizuje autoerotiku... lebo telo nevidi rozdiel medzi sexom a sexom..
psychicke zdravie zalezi od osobnosti... su ludia ktori su vysporiadani so samotou, ze im to nevadí, a su ludia ktorí sami so sebou nevedia vydržať u tých neviem...

loptoska

mirrror: Čo to je za hlúposť? Potom škaredí sú automaticky aj povahovo skazení?
A čo potom Kuciakova vrahyňa :D tá bola predsa pekná :D

mirrror

na introverata uvazujes neskutocne obmdzene, ked si hladas niekoho na sex ci dokonca za ucelom zneuzitia vo vztahu

ten ich otrasny vyzor akurat tak dokazuje ich ubohe povahy a podla toho aj vyzeraju (jak fyzicky, tak aj ich zivoty), preto su aj zle jezibaby v rozpravkach skarede, lebo zavidia druhym a stastie im nedopraju