Cie je auto

debilneotazky

otazka nemá hlavu ani pätu...

o čo ti ide? o to komu predal auto? ak o to , a bolo jeho je jeho vec komu ho predal...
ak kupil auto za svoje a zaujima ta na koho je napisane, tak asi logicky na neho, lebo musi isť fyzicky na policiu a auto prihlasiť,..

za dalšie a posledné pokial mas komunikaciu s partnerom na takejto "urovni" tak tento vztah dlhu zivotnosť mať nebude... davam tomu tak polroka, max. rok.

Ernesto

dalsia pijavica, co chce ukradnut co jej nepatri a vy jej tu este radite

ked to auto prepisal, tak ta prekukol a rychlo sa ho na papieri zbavil, aby si si nerobila zalusk na nieco, co ti vobec nepatri. keby ti to totiz patrilo, tak by si tie papiere musela podpisat aj ty a vedela by si teda na koho si prepisovala auto.

Vodic453

Jednoducho, chod na stranky slovenskej kancelarie poistovatelov, pozri si podla ECV v akej je auto pzp a potom tam zavolaj, ze ti ten vodic tukol do auta na parkovisku a usiel, ze to mas zachytene na palubnej kamere a ze nech ti daju na neho kontakt, inak ze budes musiet volat policiu a jemu vezmu vodicsky preukaz a dostane vysoku pokutu. Ja som to urobil, povedali mi meno, adresu a cislo mobilu.

Aikido

No ak ti to sam nepovie, asi nijako. Pokial je auto.jeho.majetok.nie je povinny sa ti s tym zdoverovat. Sorry pisem z tabletu