Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zenusky, odpovedzte mi ak viete

Príspevok v téme: Zenusky, odpovedzte mi ak viete
pytajucasa

Preco slovenski muzi chodia po svete trsa po ulici a tak vseobecne taki zmaraceni , chmuravi, zhnuseni?
Kuknem na nich a tvaria sa ako keby zjedli zhnity banan.
Stari, mladi jedine ti studenti chodia normalne ale ti vo veku 25 a viac az do cirka 70 sa tvaria strasne.
A je jedno ci je dochodca, ci podnikatel , ci robotnik, ci nezamestanny ,ci predavac ,ci poistovak ,ci ucitel a pod. tie xichty co davaju ...
Preco?

Simono

Hraju sa na drsnakov ale nie kazdemu to pristane.Ja sa napr stále usmievam a tym sa odlišujem od väčsiny.Nevadí mi že som iný ani by som nechcel byť ako všetci.Som ženatý a deti mám veľké tak prečo sa neusmievať .

pytajucasa

zijem v mensom meste na vychode slovenska
Ano tvaria sa bud zachmurene, namyslene alebo vazne ale nic pekne im z xichtu nejde.

kolaria

Heh, tiež by ma zaujímalo, kde to vlastne bývaš? Ja som si toto vo svojom meste ešte teda nevšimla a neudrelo mi nič takého do očí

Kontr0lor

Hmm no neviem kde žiješ alebo v akej spoločnosti sa pohybuješ. Ale vo veľkomestách to tak určite nie je. Teraz ide zima tak zimná depka asi navštívila kopec ľudí.

Študenti majú ešte školu, nič neriešia preto sú v pohode. Bežný slovak, rieši prácu, rodinu, malý plat, tak chodí zachmúrený. Na slovensku má aj strašne veľa ľudí nejaké psych. problémy. Je to ťažko povedať. Čo sledujem tak u nás v centre mesta sú ľudia rôzny a neplatí to čo píšeš

zavinacicek

A prečo by na otázku týkajúcu sa mužov mali odpovedať "zenusky" ? Nerozumiem.

Ani slovenské ženy sa netvária dvakrát príjemne, neusmievajú sa od ucha k uchu. Jedine keď idú s kamarátkami, ale to je smiech taký, že mi reže uši.

Bohatier

Damy az sa zacinam bat ist teraz von! :D Niekde som cital ze Slovania su uz od prirody vaznejsi a ked sa na nich niekto usmieva tak namiesto opatovania usmevu si hladaju smietko alebo si pomyslia ze sa vam na nich pozdava volaco smiesne (vraj takto to je nejako v Rusku ale nemam skusenosti. :D). Nastastie my Slovaci sme z vacsej casti kadejaka zmeska ktora sa volakedy presuvala cez nase uzemie. :D

Dalsie mozne vysvetlenie je v tomto videu a uz sa tesim na 4 priemyselnu. :D www.youtube.com

simiona

Ja som si raz všimla. Išla som s kamarátkou po jej syna do ZŠ.Kým som čakala, všimla som si, že oteckovia boli takí zamračeni, škaredí, ale deti mali pekné, zlaté, veselé, až človek rozmýšľal, či sú ich.