Preco slovenski muzi chodia po svete trsa po ulici a tak vseobecne taki zmaraceni , chmuravi, zhnuseni?
Kuknem na nich a tvaria sa ako keby zjedli zhnity banan.
Stari, mladi jedine ti studenti chodia normalne ale ti vo veku 25 a viac az do cirka 70 sa tvaria strasne.
A je jedno ci je dochodca, ci podnikatel , ci robotnik, ci nezamestanny ,ci predavac ,ci poistovak ,ci ucitel a pod. tie xichty co davaju ...
Preco?
Zenusky, odpovedzte mi ak viete
lebo slovaci su otrasny ludia...vecne nanervy nahnevany na cely svet zavistlivy kazdy proti kazdemu...
Hraju sa na drsnakov ale nie kazdemu to pristane.Ja sa napr stále usmievam a tym sa odlišujem od väčsiny.Nevadí mi že som iný ani by som nechcel byť ako všetci.Som ženatý a deti mám veľké tak prečo sa neusmievať .
zijem v mensom meste na vychode slovenska
Ano tvaria sa bud zachmurene, namyslene alebo vazne ale nic pekne im z xichtu nejde.
Heh, tiež by ma zaujímalo, kde to vlastne bývaš? Ja som si toto vo svojom meste ešte teda nevšimla a neudrelo mi nič takého do očí
Hmm no neviem kde žiješ alebo v akej spoločnosti sa pohybuješ. Ale vo veľkomestách to tak určite nie je. Teraz ide zima tak zimná depka asi navštívila kopec ľudí.
Študenti majú ešte školu, nič neriešia preto sú v pohode. Bežný slovak, rieši prácu, rodinu, malý plat, tak chodí zachmúrený. Na slovensku má aj strašne veľa ľudí nejaké psych. problémy. Je to ťažko povedať. Čo sledujem tak u nás v centre mesta sú ľudia rôzny a neplatí to čo píšeš
v akom meste žiješ nech sa prídem na nich mrknúť ;)
A prečo by na otázku týkajúcu sa mužov mali odpovedať "zenusky" ? Nerozumiem.
Ani slovenské ženy sa netvária dvakrát príjemne, neusmievajú sa od ucha k uchu. Jedine keď idú s kamarátkami, ale to je smiech taký, že mi reže uši.
možno preto že vidia teba...
Damy az sa zacinam bat ist teraz von! :D Niekde som cital ze Slovania su uz od prirody vaznejsi a ked sa na nich niekto usmieva tak namiesto opatovania usmevu si hladaju smietko alebo si pomyslia ze sa vam na nich pozdava volaco smiesne (vraj takto to je nejako v Rusku ale nemam skusenosti. :D). Nastastie my Slovaci sme z vacsej casti kadejaka zmeska ktora sa volakedy presuvala cez nase uzemie. :D
Dalsie mozne vysvetlenie je v tomto videu a uz sa tesim na 4 priemyselnu. :D www.youtube.com
Ja som si raz všimla. Išla som s kamarátkou po jej syna do ZŠ.Kým som čakala, všimla som si, že oteckovia boli takí zamračeni, škaredí, ale deti mali pekné, zlaté, veselé, až človek rozmýšľal, či sú ich.