Zamilovana do 2 osob zaroven??

Príspevok v téme: Zamilovana do 2 osob zaroven??
foreign23

Uz par rokov byvam v zahranici, kde som si nasla partnera z inej krajiny. Hned na zaciatku vztahu som vedela, ze toto je chlap, s ktorym chcem byt navzdy. Ma vsetko, co by si kazda zena priala. Kazdy den tvrdo pracujeme, aby sme si vytvarali lepsiu buducnost. Kazdy sme mali inu pracu a v tej mojej som vzdy prichadzala do styku s novymi ludmi.

Minuly rok som spoznala babu, s ktorou sme si hned sadli a stali sa z nas super kamosky. Pripomenulo mi to casy, ked som mala taketo kamosky na Slovensku. Aj ked po par mesiacoch odisla za pracou do inej krajiny, stale sme boli v kontakte. Tento rok sa opat vratila do mojej prace a vsetko bolo ako po starom, kopa zabavy a prijemne kratenie pracovnych dni. Potom sa ale stalo nieco, s cim som neratala.

Na jednej party s dalsimi kamoskami sme sa zacali bavit o tom, ktora sa uz bozkavala predtym s babou a ake to bolo. Nakoniec sme zistili, ze ja som bola jedina, kto s tym nema skusennost, pretoze som to odsudzovala - mam rada predsa chlapov. Uz sme mali co to vypite a ked padla otazka, s kym by som to skusila keby som musela, tak som ukazala zrovna na tu blizku kamosku. Ta to ale vzala vaznejsie nez som cakala a po chvili mi uz pisala na telefon, nech pridem von a skusime to. Povodne som isla za nou, aby som jej vysvetlila, ze islo len o opilecke reci a nech sa na to vykasle, ze nic s nou predsa nechcem. Mala ale asi viac vypite nez ja a vasnivo sa na mna vrhla. Trvalo to dost dlho, kym som jej nejak unikla a hned som jej povedala, ze sa mi to nepacilo. Ako vecer napredoval, nejak sme sa k sebe opat dostali a skusili to opat. A znova a znova.

Na dalsi den, ked sme vytriezveli, sme sa dohodli, ze to nebudeme uz opakovat ale bola to sranda. Jej frajer sa to dozvedel hned, lebo niekto nas spolu videl a bezal mu to povedat. Bol riadne nahnevany a sklamany. Ja som mala zle svedomie, tak som sa mojmu priatelovi tiez priznala, co sa stalo (taktiez to neniesol lahko). Dalsie mesiace boli medzi nami velmi divne, stale sme obojstranne spolu flirtovali ked bola prilezitost, vyhladavali sme sa vzajomne v praci. Nakoniec prisiel cas, kedy znova musela odist a na poslednej party sme sa nejak zacali bavit o tom, ze je medzi nami nejake divne napatie. Vtedy sa mi priznala, ze od toho vecera bola na mna tak trochu zmotana, ale nechcela to dat najavo, aby to nezaslo dalej. Ja som to citila rovnako. Vecer sme skoncili opat bozkavanim. Na druhy den sme spolu boli posledny krat pred jej odchodom. Ani jedna z nas nechcela nic skoncit, tak sme sa dohodli, ze uvidime co dalej, lebo sa aj tak vrati coskoro. Na ten vecer rada spominam, bol dost romanticky na uzasnom mieste bez ludi pri zapade slnka.

Uz je prec par mesiacov, no na nasom kontakte sa nic nezmenilo, stale si nadsene volame, piseme a obcas padne aj nejaky koment, ktoremu rozumieme len my dve. Vo vztahu s mojim partnerom sa nezmenilo nic, stale ho mam rada, po case sa cez tu situaciu preniesol, ale rozhodne nechce, aby sa to opakovalo.

To je ale nieco, co ani sama netusim ako dopadne. Myslela som si, ze v tomto pripade bude platit stare zname "zide z oci, zide z mysle", ale vobec nie. Tesim sa na nase dalsie stretnutie, rozhodne mi nie je lahostajna, no na druhej strane si s nou neviem predstavit ziaden blizsi fyzicky vztah. Preto si uz nejaky ten tyzden kladiem otazku, ci je to len nejake poblaznenie, slabost na danu osobu, alebo naozaj laska...

Radca4578

Teraz prednedavnom som niekde cital taky pribeh, tusim v Anglicku sa stal. Zena zila s muzom a zalubila sa do zeny, povedala to muzovi a dohodli sa, ze mu to nevadi a ze ta druha zena moze byvat s nimi, no a po case sa aj muz zblizil s tou druhou zenou a ziju spolu vsetci plnohodnotne. Mozno by aj ten tvoj suhlasil. Ja by som s tym nemal ziadny problem, na zenu by som neziarlil, bral by som to iba ako velmi dobru kamaratku, lebo zena nedokaze mat so zenou taky styk ako chlap so zenou :)