Ahojte, mám 15 rokov a už asi rok mám problém s vlasmi... Zhustli mi ale zas tým že mi zhustli sa mi z nich urobilo len dlhé husté háro. Mám rovné vlasy ale tie celkom vrchné vlásky sa mi strašne vlnia a vyzerá to hrozne.. Aj ked sa ich snažím vyhladzovať stačí že zafúka vetrík alebo sa trosku roztrapatím a vyzerám akokeby som sa 3 dni nečesala. Poraďte mi prosím nejaky šampón alebo čo robiť. Mam suché, tvrdé ale zas husté aj vlasy. Ďakujem za rady zasielam aj fotku ako mi tie vrchné vlásky stoja :'((
VHODNÝ ŠAMPON alebo DOPLNKY
podľa mňa máš naozaj krásne vlásky nemyslím že je dôvod sa kvôli nim strachovať :) súhlasím s pani vyššie ohľadom kokosového oleja :) ja mám tiež suché vlasy a prešla som na prírodnú kozmetiku bez parabénov... používala som tuhý šampón od Navia ktorý bol dobrý ale momentálne som prešla na šampón na suché vlasy od Biofy ktorý mi sadol viac :) našla som ich nedávno na instagrame a zatial som snimi spokojná :) ale myslím že každý by si mal nájsť vlastnú kozmetiku ktorá mu bude vyhovovať treba len skúšať :)
Boze, ved to je normalne, co riesis? Realne vlasy nevyzeraju ako z reklamy ;)
huste vlasy? to asi nemáš... podla foto ich nevidieť, v tvojom veku by som nezatazovala telo nejakymi tabletkami, staci len 1-2x do tyzdna umyť na sampone nezalezi, dolezity je kondicioner , skus kvapku kokosoveho oleja len tak , hlavne na končeky,..
vtietor normálne vlasy rozfuka hocijaké husté, riedke, kučerave, rovne, blond, čierne..to je fuk..
nikde nevidim kde sa ti vlnia... nesleduj sa tolko...