čo s laskou

Príspevok v téme: čo s laskou
niente

Ahojte som 14 rokov vydatá...2 deti .. všetko zdá sa ok... sme zdraví peňazí akurát.. naozaj zlatá stredná cesta. S manželom si vážime jeden druhého... do manželstva sme išli z lásky aj ako priatelia... ale akonáhle sa iny muž ku mne pekné chová ... milo a venuje sa mi vždy sa zalubim.. stalo sa to už 3 x za 3 roky.. netuším prečo... trápim sa plačem .. som ako zamilovaná pubertacka. Neviem si pomôcť. ... Neviem na to prísť v čom je problem .

slivca

zijete v stereotypte :) treba si to niecim obzvlastnit. trosku sa vrati do tych zaciatkov aj ked sa to uplne neda, pripomenut si to :) to ti chyba

0v4cka

Marosko-n ked som podpisoval tlacivko tak nic o vernosti alebo o tom ze musim nejake kvakanie pocuvat alebo o tom ze to plati len kym sa toho drzi aj manzelka tam nebolo...
o com tocis prosim ta?

Marosko-n

Uvedomte si jedno ak chcete sa s nejakým mužom dať do kopy, manželstvo, tak si treba uvedomiť, že zmluvu, sľub, oddanosť telesnú, treba dodržať celý život a nie len vtedy, keď vám to vyhovuje.
Potom sa nemusíte ani vydávať, ani nič sľubovať, Ak mám niekoho rád ,tak mám ho navždy rád, pokiaľ on mi nerobí na protiveň,alebo si neplní sľúbené povinnosti.
Muž by skoro vždy vymenil kedykoľvek tu svoju uhundranú polovičku. Ale je si vedomí svojej zodpovednosti voči žene.Aj ženy sú niektoré zodpovedné. Lenže dnes sa to už nenosí. Vernosť je akosi pre dnešných ľudí vo 80% zbytočný prepych. A tak máme v SR aj vo svete doslova zajačinec, pomaly to bude každý s každým . A budú všetci spokojní ???????
A Pán Ježiš sa opýta , nájdem tu na zemi ešte lásku ????

Starostlivy47

Kebyze je doma vsetko ok, tak toto nerobis, je ti to jasne, ze? Ty aj vies, co ta trapi a s cim nie si spokojna, len si to nechces priznat, lebo by ti to skomplikovalo zivot. Vyber si, bud budes zit tak ako sa od teba ocakava alebo ak veci zmenis podla toho, ako to citis, tak mozes byt stastna. Je to len o tebe a tvojej odvahe...

niente

či prejavuje... no tak je milý pomáha mi stará sa o nás .. ale romantické gestá nie. Je to celkom namáhavé sa dostávať z každého zaľúbenia... plačem boli ma doslova duša som nešťastná... dookola dookola. neviem čo s tým... 10 rokov bol kľud a teraz toto