Ja mu naozaj nerozumiem. Som uz dva roky nezadana. Poznam muza (31), ktory je po vsetkych strankach pre mna idealny. Akurat ze on mi dokaze prejavit nejake tie city len ked je opity. Vidime sa hrozne malinko, dajme tomu raz za dva mesiace. Ak len tak kecame, je mily, ale nikdy sa neprejavu. Ak je vsak opity, neboji sa ma dotknut jemne, byt mi na blizku, vypisovat mi, ako mu na mne zalezi a ze by ma chcel pri sebe....Vytriezve a je schopny sa aj dva mesiace neozvat. Ked som mu naznacovala, ze toto spravanie sa mi moc nepozdava, napisal, ze on je len velmi opatrny a ze nie je pre neho lahke po 6 rokoch bez vztahu, ist do toho znova....Ma vobec zaujem? Nechce sa len pohrat? Mna nebavi byt niekym "obletovana", len ked je ten clovek pripity....Chalani, preco sa takto niekedy spravate? A ked sa tak spravate, o co vam vlastne ide??
Chce ma - nechce?
Tak ono ide o psychickú poruchu, nie je to normálne. Pre socialnu fobiu napríklad bežná vec
Slavoz, presne toto si myslim aj ja. Ved nema 15 rokov aby bol tak strasne bojazlivy, hanblivy a ustrachany. Ak ma niekto o mna zaujem, uplne inak sa to prejavuje.....A nie ze ked si vypijem, tak tuzim po danej osobe. No nic, nevidim to moc perspektivne. On ani moc nepije, takze tie jeho vylevy vo forme sms mi nechodia extremne casto.
..kto miluje a je zalubeny tak najde odvahu sposob a cas ako to tej osobe vyjadrit. Ale to chce guraz chlapa nie padavky ktora pije.
Tazko povedat. Tak mu normalne povedz, ze ta uz nebavi tak dlho cakat nech sa uz konecne vyjadri. Ak sa nepohne tak koniec
Ja sa vyslovene netrapim kvoli nemu. To nie. Len som sa chcela poradit, ze ci ked sa niekto takto prejavuje, ci tam vobec je nieco z jeho strany alebo nie...Jeho sa pytat nebudem. Uz som to spravila, odignoroval to s tym, ze ved raz sa porozpravame a nevideli sme sa pol roka....Navyse som sa citila jak truba, co na neho tlaci a dozaduje sa odpovede. Doteraz som bola zvyknuta, ze ak sa o mna niekto skutocne zaujima, ozve za sem tam aj mimo "prijemnu alkoholovu chvilku"
Boh vie ci ta chce..
Ale ked nema chalan odvahu tak jeho chyba. Zase vkuse byt opity aby ti prejavil co citi je o nicom ze?
Nech si to usporiada v hlave a ty sa netrap.
Heh to ako ja keď som ešte chodil do mesta pit. A dôvod? lebo triezvy nemám odvahu prejaviť záujem. Ale opitý som to dokázal, a na druhý deň keď som už bol triezvy tak koniec lebo som zbabelec.