Ahojte...potrebujem poradiť...ide oto že už dlhšie ľúbim jedneho chlapca...Lenže ...nevidime sa takmer vôbec ani nič...proste je to komplikované vysvetliť...čiže v skratke...mam spraviť prvy krok k zoznámeniu? Bude to len cez sociálnu sieť lebo inú možnosť ani nemam keďže sa nevidíme...nebude mu to veľmi divne že sa tak z ničoho nič ozvem?jasné zatial by som sa snim snažila len skamaratit žiadne vyznanie lásky hneď ani nič...čo by ste robili?
Mam spraviť prvy krok?
Určite nie, chlap väčšinou stratí záujem, ak spraví dievča prvý krok.Prípadne ťa ešte bude ohovárať, že ho uháňaš.
preco nie? co najhorsie sa moze stat? ze ta odmietne? a co? tak pojdes dalej, pride dalsi, netreba si z toho robit taku hlavu
ľudia, ako sa môžete zaľúbiť do niekoho cez internet? To tak to vašich kompiuterov sa tak akurát môžete zaľúbiť. Nepochopím tomu.
A keď sa zarazí tak čo? :) Urob to, inak to budeš len ľutovať, že si to nikdy neurobila.
Divne to nebude. Ludia sa zvyknu kontaktovat pomerne dost casto. Na to boli vymyslene telefony, radio, socialne siete, posta, Dokonca aj rec a abeceda boli preto vymyslene, aby sa ludia kontaktovali.
bzw: ja viem ale či to nebude velmi divne...určite sa zarazi že som ho skontaktovala...
Divna tema. No a kto iny by mal akoze urobit prvy krok, ak nie ty? Tvoj pes, alebo mimozemstania?
Čo keď som to ja :D :O takže ano ano ano