Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

narocne vztahy

Príspevok v téme: narocne vztahy
maria544

mam uz skoro 3 roky frajera ale aj tak kazdy den myslim na ineho aj ked som s priatelom , stale myslim na ineho na stareho najlepsieho kamarata s ktorym som vlastne vyrastala a zazila snim vsetko a teraz sa snim uz nerozpravam lebo mi to priatel zakazal ziarlil na neho a mne velmi chyba a predstavujem si zivot snim , priatela milujem ale asi nie natolko aby som snim ostala navzdy a on si uz predstavuje nas spolocny zivot, co robit prosim poradte

rudulik

reagoval som na tie zeny co tu pisali,ale su aj taki muzi urcite. Nie je to o pohlavi, ale ludoch. Ale si myslim,ze ked je clovek vyrovnany a pozna svoju hodnotu, nebude riesit ludi z minulosti, ktori mu ublizili alebo stracat cas nad nerozhodnostou inych.

Mrauka

Tak aj niektori muzi nemaju doriesene svoje byvalky, hlavne take, ktore ich podviedli, ci opustili, za tymi placu, cakaju, ze sa vratia, vzyvaju ich ako bohyne, ublizuju sucasnej partnerke, lebo nie su schopni sa na nu viazat, pretoze co ak sa ta mrcha vrati?

rudulik

no skor by som povedal,ze problem mate hlavne vy dievcata,ze nemate v sebe vyriesene veci, nie ste vyrovnane so sebou a s tym,ze s vasimi "kamaratmi" nemozte mat vztah a dalsimi inymi skutocnostami. Potom vstupujete do nefunkcnych vztahov a placete,ze nie ste stastne. Ale uz od zaciatku je to vasa chyba. Ak sa neviete od niekoho ineho odputat,tak neriesete ine vztahy a neberte cas muzom, ktory mozu byt s niekym, kto ich bude mat naozaj rad a nebude ich okradat o cas!

Mirkadd

Tak to máš teda pekne na nič vzťah. Na čo sa takto trápiš? Ja žasnem proste žijeme len raz, mladí sme len raz...ale zotrvávame v nefunkčných vzťahoch, sme nešťastní.
Poviem z vlastnej skusenosti...tiež sa mi toto stalo. Mám už asi 10 rokov veľmi dobrého kamaráta, bola tam dosť iskra medzi nami ale nikdy z toho nebol vzťah,lebo tento moj kamoš je taky hanblivy a ja potrebujem z chlapovej strany vidieť zaujem a nejake kroky, inak sama nevyštartujem...
Našla som si teda priatela, najprv všetko OK, ale po čase som si uvedomila, že stále myslím na toho kamarata, prestalo to klapať, tak som to ukončila..ani som nerozmyšlala v takom vzťahu zotrvať ked som nebola šťastná...teraz sa stretávame s kamošom častejšie ale neviem teda či bude niečo viac z toho niekedy...len ide o to, že ked v tom vztahu nie si stastna...neznizuj svoje naroky a daj sancu niečomu inemu..bez ohladu na to ze si zamilovana do kamarata...načo to je dobre byt s niekym len aby sme s niekym boli? Vztah predsa musi na niečom stať.

maria544

no neviem ci ma chce.. ale kazdy rok na narodeniny mu napisem a aj on mne a ten jeden den spolu piseme a potom zase nic, ale uz to tak dalej nejde stale myslim na ineho ked mam priatela zabija ma to ze mu tak ublizujem ..