pomozte mi prosim, strasne sa bojim dat tampon, uz som ho tam mala ale nechcela som ho dalej zasunut, lebo som sa bala, som este panna...ako sa mam premoct? prosiim pomozte...
tampony
livinka, v pohode mozes tampony pouzivat, hoci bude chvilu trvat kym sa to naucis
moja,nemusis sa vobec bat,ja som sa citila presne ako ty,pred prvym zavedenim,ale tiez mi to neslo hned na prvy krat,aj mne sa to normalne podarilo si zaviest asi az tak na 3 krat.A vobec sa nemusis bat,aj ked si este panna,tampony su tak vytvorene aby ju neposkodili,radim zacat velkostou mini,tie su pri prvych pokusoch najlepsie a pri zavedeni musis byt celkom uvolnena a pokusit sa ho zaviest celkom hlboko,ako to len ide,tampon po zavedeni nesmies citit,vtedy je dobre zavedeny.Odporucam navstivit stranku www.myob.sk vsetko o tamponoch,srzim palce
pokial pouzijes najmensiu velkost nemas sa coho bat...co sa toho tyka tak sa nemusis bat ze s tamponom prides o tehotenstvo..ale moze ti to skodit inac moes mat od toho akekolvek zapaly alebo nieco podobne pretoze krv ti nevyteka ale ostava dnu...je to sice pohodlnejsie ale naozaj odporucam pouzivat vlozky ved tych 5dni nejak vydrzis nie?
tampony su blbost.nepouzivaj ich, pokial vyslovene nemusis.mozes dostat velmi nebezpecnu infekciu.menstruacna krv ma volne vytekat von a nie hromadit a rozkladat sa v tampone