Prosí m pomoc...

Príspevok v téme: Prosí m pomoc...
pupup

Chem sa opytať, až mi vie niekto poradiť, ako je možne zistiť, že či žena v zrelom veku mala sex s niekym inym.Kedže sme veľmi malo spolu dosť komunikujeme cez net a prostrednictvom telefonickych rozhoovorov. Dá sa to zistiť na výzore ženy? Poprípadne niečo iného?
Ďakuejm veľmi pekne za rady.

pupup

Všimol som si to tento tyždeň, keď sme spolu komunikovali cez web, a vtedy som znesistel, že či ma nepodvádza. Kedže je velmi teplo tak mala oblečenú spodnú bielizeň, no taku som na nej ešte nevidel, a povedala mi že ju ma teraz novú. Lenže ja už ju poznám a viem, že taku nerada nosí a zrazu šup ju na seba s rôznymi ozdobami. Telefonovali sme spolu a hovorila mi, že ide s kamoškou na kávu. Vieš nechce ju žačať hneď podozrievať z toho že je neverná.

sedmikraska

No neviem ci na vyzore, ak ste spolu dlho moze byt ak sa zacala o seby viac starat- malovat sa viac, vyracnejsia vonavka...pri sexe nezaujem alebo nie az take nadsenie. Nebadas nejake vychadzky o ktorych nerozprava? Skus sa jej spytat kde bola a skym, ale nie nijak dotieravo, spytaj sa to z dobrou nalado, aby sa nenahnevala, ze ju podozrievas