Chem sa opytať, až mi vie niekto poradiť, ako je možne zistiť, že či žena v zrelom veku mala sex s niekym inym.Kedže sme veľmi malo spolu dosť komunikujeme cez net a prostrednictvom telefonickych rozhoovorov. Dá sa to zistiť na výzore ženy? Poprípadne niečo iného?
Ďakuejm veľmi pekne za rady.
Prosí m pomoc...
Všimol som si to tento tyždeň, keď sme spolu komunikovali cez web, a vtedy som znesistel, že či ma nepodvádza. Kedže je velmi teplo tak mala oblečenú spodnú bielizeň, no taku som na nej ešte nevidel, a povedala mi že ju ma teraz novú. Lenže ja už ju poznám a viem, že taku nerada nosí a zrazu šup ju na seba s rôznymi ozdobami. Telefonovali sme spolu a hovorila mi, že ide s kamoškou na kávu. Vieš nechce ju žačať hneď podozrievať z toho že je neverná.
No neviem ci na vyzore, ak ste spolu dlho moze byt ak sa zacala o seby viac starat- malovat sa viac, vyracnejsia vonavka...pri sexe nezaujem alebo nie az take nadsenie. Nebadas nejake vychadzky o ktorych nerozprava? Skus sa jej spytat kde bola a skym, ale nie nijak dotieravo, spytaj sa to z dobrou nalado, aby sa nenahnevala, ze ju podozrievas
ano myslím to či ma podvadza sedmikraska
myslis tym, ze ci ta podviedla alebo ci je panna?