Depresia co je stastie v zivote?

Príspevok v téme: Depresia co je stastie v zivote?
Stastickoooo

Ahojte vsetci. Chcem sa spytat co vas robi v zivote stastnym co je uloha na tomto svete poslednu dobu ma trapia odpovede na tieto otazky neviem co ma v zivote naplna co by ma tak velmi bavilo a videl by som v tom zmysel alebo odpoved v zivote. Mam dobru pracu dobrych ludi okolo seba rodinu tak isto. Vsetko je okej len neviem ako dalej skusal som sporty skusal som dost toho a nic ma tak nenaplna ako by malo chcel by som tu po sebe aj nieco nehat alebo ako to nazvat ako priklad niekoho odmalicka bavi hokej a stane sa profesionalnym hokejistom a vidi v tom zmysel svojho stastia uspechov.... dakujem za vase odpovede.

Kontr0lor

Mňa robím šťastným keď som slobodný a robím čo ma napĺňa. Moje šťastie začína v piatok po obede po práci a končí v pondelok ráno keď prídem do práce Cítim sa tam strašne neslobodne, príď vtedy a vtedy a rob celý deň to a to.

GOING

Ak si sa ešte nenašiel podľa toho čo píšeš.
Choď na regres minulých životov.
Z nich si vyber čo si bol/robil a ak budeš chcieť, rozvíjaj to ďalej.

tricky

najhorsia emocia je ziadna emocia. preto ked je somarovi dobre, ide tancovat na lad. takze ano, je mozne dostat sa do stavu, ked je clovek spokojny so svojim zivotom, telom, pracou, vyplatou, vztahmi. paradoxne vtedy sa dostane do nejakeho vakua. ale vtedy ma prave prazdnu hlavu a priestor porozmyslat nad naozaj hodnotnymi vecami v zivote. do takeho stadia sa vela ludi nedostane a si stastny clovek. my mame na svete len dve ulohy. splodit potomka a byt po co najdlhsiu dobu stastni. a stastim nas naplni to, co zamestna nase tuzby, sny, iluzie, ciele, schopnosti, vlastnosti, osobnost. niekoho naplni mat profesionalnu karieru, niekoho vela penazi, niekoho napisanie knihy, alebo charita.

pokojne si sadni a rozmyslaj kam ta to taha. pri com ti poskoci srdce. to je resuscitacia tvojho zivota v depke. a chod za tym. aby ti srdce skakalo cely cas. nas ani tak netrapi ze zomrieme, ale ze sa na nas zabudne. ze ako keby sme tu neboli. z toho vyplyva ten pocit prazdna. ze naco tu vlastne potom som? aby som o par stupnov zohrial planetu? preto sa ti bude lahsie umierat, ak po sebe nieco zanechas. minimalne deti. v nich budes nadalej nesmrelni. tak sa venuj im. vstep do nich vsetko to dobre z teba. nech su tvojim cielom v zivote. alebo napis knihy, maluj obrazy. zaloz nejaky park/zahradu. skus vyriesit nejaky problem, pomoz ludom. jednoducho po sebe zanechaj stopy. a toto nie je lahke docielit. chcec to vela casu a energie. no a toto zamestna tvoj mozog a vyzenie depky z hlavy.. nepoznam ta, tak skus pripadne nieco viac o sebe napisat. aby som sa mohol vyjadrit konkretnejsie.