Uz ma to nebavi...

Príspevok v téme: Uz ma to nebavi...
Dokedy

Vacsinu casu travim snahou mat sa fajn ale nieco vo mne odmalička ma pocit,ze by som na svete byt nemala.nechapem preco ten pocit nemizne ked sa snažím.co dalej?pritahujem situacie a ludi,s ktorými mi to zlyhava a to zase potvrdzuje moj zakladny pocit.ja uz neviem.zacarovany kruh.teraz mi zase niekto chce dokazat ze on je iný,od zaciatku nemam dovod pochybovat,ale akoby sa nieco vo mne zlomilo a ide si svoje. Ja viem ze ked budem dookola opakovat ze ved on ma aj tak sklame ze ho to prestane bavit po case a vykasle sa na mna ale akosi si nemozem pomoct.takato som nebola.prave naopak.nepochybovala som.bola som si vztahmi ista.aj kamaratskymi.no ale slo to docerta a ja som len nechapala....teraz zas sanca,ale uz som zrazu bez nadeje. Ano,mam aj zaujmy ale to vzdy nepomaha.niekedy sa tak odpojim aj od nich mentalne ze zbytocne aj mi to pride.

WhiteRabbit

Ale aj tak, lepšie je mať postavu hruška ako postavu pavúk. Hruška je predsa len taká jemná, aj tie agresívne, na hlavu zvyčajne útočiace, babôčky ju majú rady/i. Nie je to smiešne, poďme si poplakať!

WhiteRabbit

Keď prekonáš krízu stredného veku a všetci okolo teba to prežijú, tak že vraj, ta ja neviem, ta to co? Že nejaká crisis premortalis? Premortalis súsisí so slovom amor, keď sa sám seba môžem opýtať, lebo už aj tak všetci spia? To poznám, amor, l´amour, Liebe, love, me kamav tut. Keď máš proste postavu hruška, to som chcel povedať, ta keď budeš často plávať, tak tú postavu zrkadlovo preklopíš. Len čo je lepšie mať väčšie?! That is the question? Najskôr pe.is:-D

WhiteRabbit

Asi máš nejakú krízu. Ono veľa ľudí má kadejaké krízy. Pouvažuj, že čo by malo byť zmyslom tvojich vzťahov? Deti, láska alebo vybíjanie svojej zlosti na niekom, stále tom istom? Tvoj príspevok, ako aj moje príspevky, keď si ich spätne prečítam, mi prídu, akoby by sme boli pred nejakým zrútením, asi najskôr nervovo-psychotickým. Treba veriť, treba si veriť, netreba im veriť, proste never ever ani vlastnej tvári. A treba veriť, že ono to príde, že tie okolnosti sa nejako utrasú a napokon bude oveľa

Misa78

Urob si experiment. Teraz sa snazis utvrdit v tom, ze aj tak pojde vsetko do muky. Bohuzial, alebo chvalabohu na tomto svete to funguje tak, ze coskoro sa zacnu objavovat situacie, ktore ta budu v tvojom presvedceni utvrdzovat. Tak si urob z toho zabavu a zmen presvedcenie. Dokazy ze mas pravdu sa ti budu objavovat tak ci tak. Rozdiel je len v tom ci sa ti budu pacit alebo nie

misa
www.zdravovek.eu