Škodlivosť elektromagnetického smogu

Príspevok v téme: Škodlivosť elektromagnetického smogu
McGill

Zdravim.

Zvazujem kupu pristroja na detekciu elektromagnetickeho smogu.
Aj dnes sa vedie vela diskusii o skodlivosti elektromagnetickych vln, ale nedari sa mi velmi dopatrat k nejakym konkretnym zaverom o skodlivosti ci neskodlivosti.
Mozno som len paranoidny ale mozno na tom aj nieco bude
a spat hlavou vedla wifi routeru nemusi byt najlepsou volbou.
Pripadne by som si chcel usposobit domacnost tak aby som bol co najmenej vystaveny elektromagnetizmu, hlavne na miestach kde sa najdlhsie zdrzujem, ako postel atd...
Co myslite?

McGill

Zdravim Nufus.

Nejaky takyto pristroj zvazujem. Da sa s tym napriklad celkom presne zistit kde su kable v stene. Suhlasim ze rozvody dokazu niekedy vyziarit viac elektromagnetizmu ako samotne spotrebice, ale otazka je ci je to naozaj skodlive, ci to moze sposobovat rakovinu alebo skratka nejake menej zavazne problemy. Dlho sa riesila skodlivost mobilnych telefonou, ale malo kto riesi to, ze ziarenie vyskytujuce sa v beznej domacnosti moze dosahovat vacsich energii.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Nufus

Ja taký prístroj mám a zistil som že elektrické rozvody v stene môžu vyžiariť viac elektrosmogu ako samotné spotrebiče. Samozrejme ide o to aké elektrospotrebiče tam sú zapojené, ale nakoniec to nie sú elektrospotrebiče čo najviac vyžarujú. Inak je to fakt parádna vecička, dá sa s tým dokonca počuť ako čo presne vyžaruje.

GOING

Na odtienenie potrebného zemského magnetizmu "ZM" stačí aj železobetónový panelák (faradayova klietka) aby človek bol menej zdravý. Napr. keď človek v ňom spí 8h v porovnaní z tehlovým domom z tohto pohľadu.
.

GOING

McGill

V BA vyvíjajú/li plášť magnetickej neviditeľnosti.
Zadala to NA"Š"A. Mal by byť schopný všetko magnetické odtieniť
vrátane zemského magnetizmu. Pravdepodobne potrebný na výskum zdravia živých organizmov v magnetickom vákuu.

V minulosti kozmonauti (80roky a skôr) pri dlhom pobyte (niekoľko mesačnom) vo vesmíre začali trpieť neurologickými poruchami. Po týchto zisteniach, začali do kozmických lodí inštalovať magnetické generátory nahrádzajúce zemský magnetizmus, ktorý magnetickou indukciou indukuje človeka (biologický magnet).

Tak aby si s elektromagnetickým smogom neodtienil/neodklonil aj užitočné.

Najki

Ahojte! Podľa mňa, čo ak, trenovani ľudia prisposobia svoju domácnosť, nikdy sa dost nevytrenuju, pristroj mozno bude na mieste, a mali by ho mat vsetci, uplne kazdy, aj pes, aj rybky, a nosit so sebou, a povinne!

Omen

Na to žiaden prístroj nepotrebuješ, stačí sa zariadiť tak, aby si pri hlave a hlavne v spálni nemal žiadnu telku, rádio, telefón, či počítač.

Pag

Tu je na mieste aj otázka, či sa treba proti tomu brániť alebo si na to radšej zvyknúť, lebo potom pri nejakej príležitosti môžeš dostať obyčajnú dávku el. smogu a potom ti to poškodí viac ako tzv. trénovanému človeku.