Nerieste preco, ale zacal som vyuzivat tieto sluzby u jednej prostitutky. Prva navsteva bola velmi odmerana a ja som taky typ, ze sa slusne spravam, tak som jej povedal, ze sa mi paci, pochvalil som jej pradielko, ked bolo.po vsetkom, tak som jej podakoval... Postupne ako som k nej chodieval, tak zacala byt milsia, aj sme pokecali, potom sme si davali pusy na privitanie a rozlucku, potom sme sa pri tom zacali bozkavat, potom mi povedala, ze k nej chodim zo vsetkych najcastejsie a ze ak nechcem, nemusim mat kondom a nechce za to priplatok. Ked som jej povedal, ze zdravotne riziko, tak mi povedala, ze to bude iba so mnou, tak som suhlasil. Potom mi zas navrhla, ze aj tak berie antikoncepciu, ze to mozem davat do nej. Ja som si myslel, ze ma berie ako dobreho zakaznika. No dnes, ked bolo po tom, tak nechcela odo mna peniaze. Ja ze co to ma znamenat, ze ci mam nejaku specialnu zlavu a ona sa rozplakala, ze sa do mna zamilovala, ze nikto nebol na nu taky dobry ako ja, ze ona vie, ze to by nemala, ale ze si nevie pomoct. Neviem co mam robit, je mi jej skor luto, akoby som k nej nieco citil. Beriem ju skor ako dobru kamaratku. Ja mam 45 ona 21. Ona ani nevie ako sa volam, lebo som si vymyslel meno. Co by ste robili? Ja si mozem lahko zaplatit inu, len som si na nu nejako zvykol, nechce sa mi ju menit za inu a zas si zvykat. Ci sa k nej zacat spravat zle alebo co urobit, aby sa odmilovala?
Zamilovala sa do mna prostitutka
A teraz tú o Červenej Čiapočke.
A ty jej veríš, že bez kondómu spí iba s tebou? Veď sa s ňou daj dokopy. Aj tak väčšina chlapov, keď sa má rozhodnúť medzi slušnou ženou, čo má málo skúseností a radodajkou, čo strieda chlapov, vyberie si radodajku. Veď máte aj takú hlášku, že bývalé štetky sú naj manželky.
ano
Jasne zamilovala sa do teba stetka a preco?
Chodis k nej casto, vie ze mas prachy, urcite za sex dost zacvakas.
Mas do nej pustit ..to chce? A preco? No aby si ju nabuchal zlaty moj. Ona vie ze si srdcom dobry clovek, citlivy a ked ti povie ze je tehotna a musi ist na potrat ..vie ze sa zlutujes a si ju vezmes. To totiz caka.
Stetka stale len stetkou zostane a medzi nimi su zlatkopky. A dost vela.
Takze si otvor oci a bud zmen stetku alrbo s tymi sexsluzbami prestan a vrazaj prachy do normalnej baby ktora bude nohy roztahovat len tebe nir dalsim stovkam chlapov. Nehovoriac o velkom riziku prenosu pohlavnych chorob!
Ajáj problém, tak si ho rieš čo iné sa na to dá povedať?
no tak jednoducho prestan k nej chodit...inak sa neodmiluje!
Tie IP adresy tam nevidim, takze si asi robis srandu.
Zdrojovy kod zobrazis CTRL+U, teda aspon v chrome.
Sexosko568
ale si sa riadne vytocil ked si zacal pisat pod mojim nickom posledne prispevky ....ani spať si nemohol do noci ...tak uz si aj nick -nadne -
Sexosko sexosko ty raz zle dopadnes ....
Boze pomoc som uplne na dne. Vzdy si najdem nejaku obet a vzdy ju z niecoho vymysleneho obvinim. Som cisty psychopat. Neviem preco toto robim :(
Lebo si z vas strielam a sibe mi niekedy. Paci sa mi ako ludia dokazu na vsetko naletiet a vsetkemu uverit :)
Teraz su 2 hodiny v noci a nespim, ako mi sibe. Prestal som uzivat antidepresiva a moj psychiater o tom nevieeee :)
no to si naozaj poradil s tymi ip adresami, nie vsetci su itckari