Čo ten úsmev znamená

Príspevok v téme: Čo ten úsmev znamená
JanoZeTrnavy

Je to taká divná otázka. Do hlavy človeku nevidíte a cez internet už vôbec nie, ale však skúsime. Nejaký názor isto budete mať.

V práci mám jednu kamarátku v mojom veku. Zhodou okolností v tej istej práci pracuje aj jej mama. Kamarátka je mi sympatická, nezadaná a tak pomaličky začínam o ňu prejavovať záujem. Žiadne orgie sa nekonajú. Len som proste pri nej častejšie, než ktokoľvek iný a to proste udrie do očí každému. Kým som záujem neprejavoval, respektíve kamarátku bral fakt len ako kamarátku, tak jej mama bola taká neutrálna. Pozdravili sme sa len tak formálne a bolo to. Odkedy si všimla že sa okolo jej dcéry začínam viac motať, tak je ako vymenená. Keď ma vidí, hneď nahodí krásny úsmev, rozsvietia sa jej očká. Nechápem. Čo je dôvodom k takému úsmevu? Má to byť signálom, že to u jej mamy mám dobré a berie ma ako vhodného chalana pre svoju dcéru? Neviem, to ma tak napadlo. Pretože v opačnom garde by to bolo absurdné. Keby bola proti prípadnému vzťahu s jej dcérou, tak by sa asi neusmievala. Skôr by bola na mňa nepríjemná....proste ako svokra z vtipov.

simiona

Pilčukovasvokra, keď vravíš o tých orgiach. Ja som už v práci videla, ako sa žena pokúšala sadnúť si na kolená kolegovi, pred nami ostatnými. Ona sa predtým stihla mám ešte pochváliť, že s ním bola na rande, pohár vína, západ slnka, bozk. Jemu sa to však zjavne nepáčilo, lebo ju hneď zhodil. A odvtedy sa jej vyhýbal. Asi mali rôznu predstavu o ich vzťahu.

PilcukovaSvokra

"Ziadne orgie sa nekonaju" skapala som z tej vety :DDDD to jak nejake predstavenie alebo jak keby to v praci bolo bežné :D

Lollka

Ja myslim ze to vidis dobre, ako potencialny zat jej zrejme prides vhodny. A ako tu uz niekto spomenul kebyze jej dceru len vyuzijes a odkopnes tak mozes cakat nenavist. Tak si rozmysli ci to s nou myslis vazne

simiona

Ja si myslím, že dobre vidíš. Daj si však pozor, keby si s jej dcérou chodil a náhodou by si ju nechal. Milé pohľady jej matky by sa zmenili na nenávistne a nielen pohľady, aj slová.

Ale inak asi jej pripadás ako milý chlapec pre jej dcéru.

Ber to však ako môj subjektívny názor.

JanoZeTrnavy

Nedomýšlam. Proste sa to snažím nejako nanalyzovať. Čisto z hľadiska ľudského, všetko, každý pohyb niečo znamená. Neverbálna komunikácia sa tomu nadáva. Alebo si myslíte že vy nevysielate žiadne signály? Že máte všetko pod kontrolou? Každý pohyb? Každé žmurknutie...?