Je to taká divná otázka. Do hlavy človeku nevidíte a cez internet už vôbec nie, ale však skúsime. Nejaký názor isto budete mať.
V práci mám jednu kamarátku v mojom veku. Zhodou okolností v tej istej práci pracuje aj jej mama. Kamarátka je mi sympatická, nezadaná a tak pomaličky začínam o ňu prejavovať záujem. Žiadne orgie sa nekonajú. Len som proste pri nej častejšie, než ktokoľvek iný a to proste udrie do očí každému. Kým som záujem neprejavoval, respektíve kamarátku bral fakt len ako kamarátku, tak jej mama bola taká neutrálna. Pozdravili sme sa len tak formálne a bolo to. Odkedy si všimla že sa okolo jej dcéry začínam viac motať, tak je ako vymenená. Keď ma vidí, hneď nahodí krásny úsmev, rozsvietia sa jej očká. Nechápem. Čo je dôvodom k takému úsmevu? Má to byť signálom, že to u jej mamy mám dobré a berie ma ako vhodného chalana pre svoju dcéru? Neviem, to ma tak napadlo. Pretože v opačnom garde by to bolo absurdné. Keby bola proti prípadnému vzťahu s jej dcérou, tak by sa asi neusmievala. Skôr by bola na mňa nepríjemná....proste ako svokra z vtipov.