Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto to tiež vzdal?

Príspevok v téme: Kto to tiež vzdal?
prezyvka5498

Je tu niekto, kto sa rozhodol úplne rezignovať na partnerské vzťahy? Či už ste mali niekoľko partnerov, alebo jedného alebo žiadneho, je tu niekto, kto sa podobne ako ja rozhodol úplne sa strániť akýchkoľvek partnerských vzťahov a namiesto toho žiť šťastne sám, rozvíjať si kariéru, udržiavať iné medziľudské vzťahy ako sú napríklad kamarátstvo??

Poviem môj príbeh: Ja som z úplnej rodiny, kde mama a otec spolu žijú celý život a vždy som bol vychovávaný k čestnému správaniu a morálke, tak ako to robili moji rodičia. Ale to čo sa dnes vo svete vzťahov deje, je mi z toho na grc... proste, dnes je úplne normálne striedať partnerov a vymeniť ich za iných ak sa vyskytne nejaký problém. Dnes je normálne "skúšať" viacero ľudí a potom zistiť, kto mi sedí v posteli. Dnes je úplne normálne mať "EX", "FWB" a podobné kraviny... je to fakt smutné, celý život som bol vychovávaný v dobrých mravoch a teraz sa nedokážem začleniť do tejto skazenej hnusnej doby a preto som sa rozhodol že budem sám... hnusia sa mi vzťahy a keď mi ženy dávajú najavo záujem tak ich pošlem kade ľahšie, lebo viem že aj tak by sme sa rozviedli... proste mne nejde do hlavy že musím "skúšať" viacero žien aby som zistil čo chcem... Nemá to žiadnu úroveň, ľudia nevedia ako milovať a je mi z toho zle od žalúdka, ako sa dnes striedajú partneri... to či to bude fungovať alebo nie sa má zistiť na začiatku a nie po niekoľkých rokoch, doparoma.. fakt ma to štve a nechcem sa na tejto deb ilnej hre účastniť, aj keď viem, že by som mohol mať niekoľko žien ak by som chcel, ale ja proste nechcem, hnusí sa mi... a NIE, NIE SOM asexuál, len mám asi "nesprávnu" predstavu o tom, že partnera treba milovať a na vzťahu pracovať.. to dnes ľudia nedokážu a preto som sa na vzťahy úplne vykašlal a žijem si sám a je mi tak dobre

totalne

Inak, nedesis sa tak trochu, ze tvoje kamaratstva v tomto bezlaskovom svete sklznu do FWB alebo sa neocistnes vo friendzone? Podla mna je ustrazit si v tomto city riadna makacka a kto sa tomu otvara, dost riskuje, cize i preto toto u mna nehrozi.

totalne

Esteze mas tak skvelych rodicov vdaka ktorym to mas jak porovnat a nerezignoval si aj na ine vztahy, nez tie blizsie. U mna neprichadzaju do uvahy ziadne, lebo zijem v totalnom odcudzeni a nedokazem sa podielat ani na pretvarkach v beznych vztahoch typu znami a kamosi.

NeznamyTHM1986

Tak aj keď mam 31 ešte som nikoho nemal... A pokusy na zoznamkach internetových skončili v 99 percentách pri tom, že som nadviazal vzťah štýlom kde ja som vkuse písal, vkuse kládol otázky a dotyčna odpovedala (jak nejaký policajt)

NeznamyTHM1986

U mňa je problém, že kvôli zdravotným problémom dlhodobo nemám riadnu prácu čo ja viem, mno aj valstne jak to povedať neskusenosti abo jak - proste nesom taký typ na akých ostatne letia, žeby som vedel vkuse srandy rozpravať, čo ja viem - na nervy nejakej robiť ale žeby to brala ako srandu atd..

Kontr0lor

Ja, nikto ma ešte nikdy nechcel a ani nebude :( 24 rokov
Nemám dostatok testosterónu aby som sa vyrovnal ostatným

Lekvarik

To je ale nahoda, ze u vsetkych troch to bolo rovnake, ze?
Tak, ked take boli a pri tebe sa zmenili, nenapadla ta taka moznost, ze si ich zdeptal ty? S nicim nepomahal, este im nakladal a museli niest celu tarchu sveta same, potom je tazke byt optimisticky. Zamysli sa, ci optimisticke, inteligentne a silne zeny nenicis.

Vzdalsomto

Ja tiez som to vzdal. Mal som 3 baby, krasne, ale psychika na pecko. Komplexy, smutok, ziadna akcnost, furt staznosti na nieco, negativne videnie sveta, pricom ja som uplny opak. Ale v kutiku duse dufam, ze raz stretnem veselu, optimisticku, sebavedomu, inteligentnu babu. Aspon podla tych 3 uz viem, ako to rozoznam, lebo tieto sa spociatku javili uplne inak, az ked sme boli dlhsie spolu, tak sa prejavili. Ale netlacim.na pilu, nechavam to volne a ked nestretnem, tak jednoducho nestretnem.

Acaaa

Aj keby si bol jediny na svete, je to tvoja vec a tvoje rozhodnutie. Nebudes riesit sklamania a ine veci. Mozno budes stastnejsi ako my co sme zadani.