Je tu niekto, kto sa rozhodol úplne rezignovať na partnerské vzťahy? Či už ste mali niekoľko partnerov, alebo jedného alebo žiadneho, je tu niekto, kto sa podobne ako ja rozhodol úplne sa strániť akýchkoľvek partnerských vzťahov a namiesto toho žiť šťastne sám, rozvíjať si kariéru, udržiavať iné medziľudské vzťahy ako sú napríklad kamarátstvo??
Poviem môj príbeh: Ja som z úplnej rodiny, kde mama a otec spolu žijú celý život a vždy som bol vychovávaný k čestnému správaniu a morálke, tak ako to robili moji rodičia. Ale to čo sa dnes vo svete vzťahov deje, je mi z toho na grc... proste, dnes je úplne normálne striedať partnerov a vymeniť ich za iných ak sa vyskytne nejaký problém. Dnes je normálne "skúšať" viacero ľudí a potom zistiť, kto mi sedí v posteli. Dnes je úplne normálne mať "EX", "FWB" a podobné kraviny... je to fakt smutné, celý život som bol vychovávaný v dobrých mravoch a teraz sa nedokážem začleniť do tejto skazenej hnusnej doby a preto som sa rozhodol že budem sám... hnusia sa mi vzťahy a keď mi ženy dávajú najavo záujem tak ich pošlem kade ľahšie, lebo viem že aj tak by sme sa rozviedli... proste mne nejde do hlavy že musím "skúšať" viacero žien aby som zistil čo chcem... Nemá to žiadnu úroveň, ľudia nevedia ako milovať a je mi z toho zle od žalúdka, ako sa dnes striedajú partneri... to či to bude fungovať alebo nie sa má zistiť na začiatku a nie po niekoľkých rokoch, doparoma.. fakt ma to štve a nechcem sa na tejto deb ilnej hre účastniť, aj keď viem, že by som mohol mať niekoľko žien ak by som chcel, ale ja proste nechcem, hnusí sa mi... a NIE, NIE SOM asexuál, len mám asi "nesprávnu" predstavu o tom, že partnera treba milovať a na vzťahu pracovať.. to dnes ľudia nedokážu a preto som sa na vzťahy úplne vykašlal a žijem si sám a je mi tak dobre