chlapi.. je ozaj az taky problem vazit si zenu? plnit sluby co davate, nenadavat na zensku, riesit problem ak sa vyskytne, prestat babu vyhadzovat z bytu vzdy ked sa vam nieco nepaci, furt vsetko riesit rozchodom? je problem nieco si proste vykecat? vyriesit? preco mate problem sa spravat uctivo k zenam? vsade citam tak ma urazil hentak ma ponizuje taku facku mi strelil vyhodil ma nemam kam ist... a nie len citam ale aj zazivam nieco z toho..... fakt mate problem chovat sa ako ludia????? preco???? vysvetli mi to uz niekto? akoze ked ma aj niekto do nepricetnosti nasere cimkolvek stale som clovek a mam nejake IQ aby som nenadavala, nikoho nemlatila a nikoho z nikadial nevyhadzovala...
otazka na chlapov
tazko budeme vlhnut pri neaktivnom chcipakovi, ktory
caka, ze mu zeny naskakaju same do postele!!!
Altero - presne povedané...
najlepšie že ako stále hovoria, že si nemôžu nájsť dobrého chlapa, ale keď takého stretnú, tak ho sfriedzonujú a idú za hajzlom čo na nich kašle...
a potom si ešte dovoľujú sťažovať sa, je to len ich chyba a netreba ich za to ľutovať! tak vám treba, keď nedáte šancu skutočne dobrému chlapcovi, lebo je "nudný" ... a vlhnete za kadejakým krásavcom, čo vám bez hanby klame a manipuluje vás.. máte to čo si zaslúžite tak si nesťažuj
Akého si vyberiete takého máte ... Najlepšie ked máte pozorného milého priateľa čo sa o vás stará tak nie ste spokojné a hľadáte mužov akých si popísala v téme a potom plačete ...
takemu by som neustale davala najavo ako velmi si ho nevazim, neakceptujem a nedoverujem mu, nepustim ho k sebe a budem odkopavat