S priatelom spavame spolu uz par mesiacov(3-4). Na zaciatku ma to pravdaze bolelo, co je nic ale ked sme spolu spali predposledny krat ma to opat zabolelo a na druhy den tiez ked sme sa milovali. Ta bolest bola silnejsia a mala som pocit palavi. Dnes rano ako som sa zobudila a vlastne i teraz ma to obcas boli a pali ale nie tak silno ako pri sexe.Myslim, ze to normalne nieje a asi by som mala navstivit gyn.ale rada by sa tomu vyhla :(...ak mate radu prosim poradte ...
Bolest a palava
nie je normalny
aliee, ja som nemyslela tu vlhkost pocas styku... ale ci mas atypicky vytok aj samotnom styku?
jarna- ano mam...prostredie vo vnutri mam dostatocne vlhke, cize v tom problem nemam
s kondomom to mam aj ja.. a nasledne aj vytok. aj ty mas vytok?
Ak ta to pali, moze tam byt nejaky zapal. Radsej ku gynekologovi.
vzdy len kondom...
baby a pouzivate kondom? alebo lubrikant?
inak aj mna to bolieva ale s partnerom spíme spolu už dva roky a pretým ako sme začínali ma to nebolievalo aj orgazmus všetko len teraz ked dosiahnem orgazmus tak ma to začne strašne bolieť a tiež páliť tak ja neviem čo to môže byť dúfam že nič vážne
radsej sa tomu vyhnut nechci, podla nma doktor ti pomoze najlepsie, nemas sa coho bat. ale divne, ze ta to boli... skuste lubrikant alebo co...
len ta to pali alebo mas aj vytok?