Ak by ste mali tu moznost co by ste...?

Príspevok v téme: Ak by ste mali tu moznost co by ste...?
carodejka

Predstavte si, ste na vylete niekam na historicky zámok, a cestou k tomu zamku, ktora vedie hustym lesom natrafite na Arabelin prsten,... ano tej princeznej Arabely z ceskej rozpravky.
Vezmete si ho v tajnosti so sebou domov a viete ze mate moznost si priat dajme tomu len tri zelenia a potom uz prsten strati svoje kuzlo.
Co by ste si priali?
Vzite sa do tejto situacie ze ho mate doma a co si zelate nech sa splni? Ake tri priania by to boli? Kuzla zasahuju len vas zivot nie kolobeh celeho sveta a ostatnych ludi.

Pako567

Carodejka, iste uznas, ze toto niekoho dospeleho iba tak nenapadne. Takze nenamotavam, ja len obdivujem nekonvencne baby s fantaziou. Mam jednoducho rad, ked niekto rozmysla inak ako ostatni. Si vynimocna, ale to ti asi povedalo mnoho ludi. A okrem toho, ty uz niekoho mas ;)

Bohatier

- Rocne studium hry na Klavir u samotneho Beethovena s dosiahnutim
jeho urovne hrania (takze nutna cesta v case :D).
- Goualdsky sarkofag ktory by uz dokazal liecit a omladzovat bez
vedlajsich ucinkov.
- Zariadenie ktore by dokazalo vytvorit vsetko co sme do teraz
vymysleli a fungovalo by na odpad.

carodejka

Pako
nenamotavaj :-)
Je to len hypoteticka otazka a predstava na odreagovanie. Vies dobre ze nikdy sa ti take nestane ze natrafis na arabelyn prsten.

Pako567

A carodejka, musis byt krasna baba, ked dokazes polozit takuto otazku. Ma svoje caro, zvlastnost, fantaziu a hlbku. Cize aj keby si nebola fyzicky nic moc (co pochybujem), tak tvoja vnutorna krasa by to prebila. A cudoval by som sa, ak by takato baba niekoho nemala ;)

carodejka

Pako567
kedze si pako, nemam zaujem :P
A toto s urcite neprajes lebo netusis ako vyzeram ci uz niekoho nemam :P)

simaITA

priala by som si zdravie a stastie pre mna a moju rodinu. To je pre mna najdolezitejsie...byt zdravi a stastni....

Pako567

Aby sa so mnou carodejka nezne pomilovala, ale uz som ten pomyselny prsten aj.otocil, tak podla toho, ci to splni toto zelanie, tak ti poviem dalsie :)