Čo by ste si o mne pomysleli?

Príspevok v téme: Čo by ste si o mne pomysleli?
formular44

Mám takú otázku na baby.

Predstavte si, že spoznáte chlapca, o ktorom by ste si mysleli že je super. Ale nevedeli by ste, že v 23 rokoch je ešte panic a nemal ešte nikdy vzťah. Zmenilo by to váš názor na neho?

Pretože to je presne môj prípad. Mám 23 ale s ľuďmi nemám problém, nie som ani škaredý a preto si každý myslí že po mne baby idú a že určite niekoho mám, alebo som mal... ale nie... a nikomu to nehovorím lebo sa za to hanbím. A preto si ani nehľadám teraz babu, lebo mám strašne veľa práce, musím študovať aj pracovať naraz a som rád keď sa vyspím 8 hodín. Takže ešte nejaký ten rok dva asi budem sám...

Mám otázku teda na vás - baby, chceli by ste chlapca, čo v 25-26 rokoch ešte ani nemal vzťah a ani sex? A chcem úprimné odpovede a nie utešovacie, prosím!!

a sa bojím hlavne toho sexu, lebo každý si o mne myslí že som už mal X žien a pritom ja som ešte ani len jednu nemal :( a keď mi nejaká prejaví záujem tak ju nechcem, lebo proste by som na ňu jednoducho nemal čas no...

valencia

je to mile ze si panic vsak mas len ale vazne pisem LEN 23 rokov a nikde nieje napisane ze uz nemas byt panicom nikde!!!!
S'r nato co vravia ludia ja nato se'em davno. A prave ze v dnesnej skazenej perverznej zvratenej dobe je to super ze si este cisty neposkvrneny chalan ako ti co strkaju vtakov uz od 16 do bab a striedaju jednu za druhou ako ponozky. Neuvedomujuc si riziko sirenia pohlavnych chorob a nezelanych tehotenstiev.
Je to krasne ze sa k tomu tak stavias a ze si nepodlahol natlaku dnesnych skazenych nazorov.
Chlape Palec hore!
;-)

poradim38

Ja nechapem naco si zalozil tuto temu, ked realne ten problem este nemas, babu zatial nehladas a uz riesis dopredu co by si kto pomyslel......... ries to vtedy, ked budes mat naozaj ten problem ze si nejaka o tebe bude mysliet nieco a nie teraz........

Lollka

Preco si vy chlapi myslite ze byt panicom je nejake neziaduce a vsetky zeny chcu nejakeho donchuana co mal desiatky mileniek? Z akeho dovodu sa za to hanbis? Hlavne ked si raz najdes svoju vyvolenu nikdy jej neklam, lebo to ze si panic bude vadit maloktorej ale klamstvo neznesie ziadna zena

mamita1

myslím, že isto sa taká nájde :) možno sa na začiatku trošku zľakne ale koniec koncov aspoň si ťa tá prvá môže naučiť tak ako to má ona rada :D