Sexy susedka

Príspevok v téme: Sexy susedka
Michal_18

Ahojte, prosím všetkých o radu, taktiež si nechajte pre seba negatívne názory na moju osobu. Mám skoro 19 rokov, bývam v paneláku, kde o 2 poschodia vyššie bývaju veľmi dobrí kamaráti našich, často sa navštevujú. Majú strašne sexy dcéru (17 rokov). Sme kamaráti, nie že by sme spolu chodili von, ale keď sa stretneme, skecneme. Aj ked je to asi tak raz alebo dva krát do roka. Naši spolu s jej rodičmi sú dohodnutý, že pôjdu o týždeň na nejakú zábavu do Bratislavy a keďže je to skoro 2 hodiny cesty, prespia tam. Môj cieľ je jasný. Chcem mať s babou sex, najlepšie tak aby sa o tom jej rodičia nedozvedeli (narušilo by to vzťahy). Potrebujem od vás radu, ako ju k sebe zavolať? Aku zámienku si nájsť? Napr. na film, alebo niečo. A potom ako ju dostať do postele? Ďakujem.

Lollka

Popros svoju mamu ked sa tak kamarati s jej mamou nech ju poprosi ze si chces omocit aby prikazala dcere nech ti roztiahne. Urcite to zaberie.

Pa3k_21

Michal zavolaj ju ku sebe že sa porozprávate pozrete nieaký film a ked bude u teba tak sa pomaly pritúl k nej a už dalej vieš ako