čo si o tom myslite ?

Príspevok v téme: čo si o tom myslite ?
Janicka11

V prvom rade chcem vám vyrozprávať celý "príbeh” asi tak pred rokom ( rokom a pol ) začal chodiť na autobuse celkom fajn šofér ( myslím ako vyzorovo fajn ) neriešila som to veľmi bol iba pekný nič viac ... až raz keď som išla do mesta s ním a išla som sama teda nastupovala sama tak povedal mi že mam priložiť kartu pred tým ako sa povie že ju mam priložiť tak som ju priložila ako chcel lenže on zas že ju mam poriadne priložiť tak som ju priložila poriadne to by stále ešte nič nebolo kebyže mi to nehovoril vždy keď som išla s ním... ale hovoril mi to iba v tedy keď som nastupovala buď posledná alebo iba keď som išla sama nikdy mi to nehovoril keď som bola medzi ľudmi... dosť mi to vadilo pretože chodím od malička na autobuse ale v živote som sa s takým niečim nestretla nikto mi to nikdy žiadny šofér nehovoril ... a ku tomu všímala som si ho veľmi pozorne a nikomu to nehovoril a každý jeden chlap/žena/deti prikladajú kartu až po zaznení že ju máme priložiť ... vŕta mi to v hlave už dosť dlho a neviem si to vysvetliť po tom roku od kedy to začal robiť tak to robí ešte stále až som nervózna z toho že prečo stále ja a iba ja ? nebola som nikdy neslušná drzá alebo niečo také (samozrejme nemyslím si že sa mu páčim alebo niečo také to určite nie ) ale nejaký ten dôvod musí byť prečo mi to stále hovorí... opýtať sa ho nato neopýtam som neskutočne hanblivá a ešte si možno poviete že prečo potom tu kartu nepriložím poriadne lenže ja ju priložím ale aspoň pol sekundy počká a pozorné pozerá či ju tam mam poriadne priloženú. Chcem sa iba opýtať vás aký mate nato názor čo si o tom myslíte ? ( nechcem už aby mi to vŕtalo v hlave chcem normálny reálny dôvod prečo to robí. Vopred ďakujem za vaše odpovede a prajem pekný deň :))

Jana Lukacova

Janicka11:

Zjavne niečo v dotyčnom šóferovi vyvolávate a kompenzuje si to tým, že sa snaží mať nad Vami kontrolu pri prikladaní čipovej karty :) (bez prítomnosti svedkov). Zrejme ide o mix sympatií a toho, že mu niečo zrkadlíte - pripomínate mu niekoho a situáciu s ním spojenú, s ktorou sa emočne nevysporiadal.

Ako píše NehanbiSa, máte aj možnosť opýtať sa jeho osobne, prečo to robí...

NehanbiSa

Veď sa ho normálne spýtaj, prečo to robí. Ja som tiež hanblivá (a extrémne), no také veci, ak trvajú dlhodobo, ako u teba, ma dokážu priviesť do zúrivosti. Plus rátam to, že som zvedavý človek.
Keby som bola na tvojom mieste, spýtala by som sa ho trochu zúrivým a otráveným tónom.

Spýtaj sa ho, ak ťa to vytáča alebo choď iným autobusom.