Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poradte mi prosim

Príspevok v téme: Poradte mi prosim
navzdyskareda

som skareda, priroda-boh ma neobdaril krasou, nikto ma nechce, ziaden muz ma nechce, nemam sancu si najst partnera na zivot a nikdy sa nevydam. Zostanem navzdy sama. Preco je tomu tak?
Preco ine zeny su pekne pritazlive a ja?
Nemam postavu, tvar nic co by muzov na mne pritahovalo. Nikdy ma ziaden nikam nepozval, skusala som niekolko zoznamiek, ozvalo sa malo muzov ak islo o zoznamku kde musela byt fotka, mnohi ked som im poslala fotku celej postavy sa viac neozvali, zoznamky kde fotka nemusela byt ale muzi si ju neskor samozrejme pytali aby som poslala tak tiez uz stratili zaujem, nemam ani peknu tvar ani nic. Som skareda a nemam sancu na vztah.
Nikto ma nemiluje, nikto ma nema rad .... tuzim len zomriet. Tak velmi tuzim prestat existovat.Naco mi tu zit ak ma nik nema rad.

Lollka

Je pravda, ze krasne zeny maju vela napadnikov. Je pravda, ze tie skaredsie byvaju prehliadane, casto aj ponizovane, muzi sa o ne netrhaju a to na sebavedomi neprida. Ale vobec to neznamena ze skarede si nemozu nikoho najst. Mam kolegynu co tiez moc krasy nepobrala, krivy nos, tvar nic moc, vobec sa nemaluje, kratke strapate vlasy a postava tiez ziadna slava, je dost pri sebe. Ale kebyze ju poznas bude ti sympaticka, lebo nikdy jej nezmizne usmev z tvare. Je optimisticka, mila, priatelska. A nasla si priatela, docela fesaka.

Sloniecko

dievca, tvoj problem nie je v tom, ze si "skareda" (krasa a serednost je velmi subjektivny pocit), ale ten, ze si dobrovolne kapitulovala a tym padom zo seba vyzarujes negativnu energiu. Neexistuje nieco ako univerzalna krasa a ohavnost. Co sa niekomu paci, inemu sa nemusi. Mozes sa nepacit desiatim muzom po sebe, ale jedenastemu mozno hej. A su aj muzi, ktori fyzicky vzhlad ani neriesia. Zaujima ich charakter, povaha, vyzarovanie zeny. Ty, ked si neveris a si negativisticka, nevies nic ponuknut ani tymto muzom. Preto v prvom rade zmen svoje zmyslanie, trochu sa o seba staraj, ked uz si tak (prepac za vyraz) ohlupnuta konzekvenciami dnesnej povrchnej doby.

poradim38

Si sama so sebou nespokojna, alebo ti iba vadi to ze si nevies nikoho najst??? Lebo ak by islo iba o to, tak hlavna vec je ze si so sebou sama spokojna a nemen sa kvoli nejakym chlapom, to nema zmysel... lebo velakrat sa este mozes sklamat a nebud taka ze sa upnes hned na prveho ktory ti pride do cesty, lebo budes v tom ze ineho uz nenajdes.... ale ak si so sebou naozaj nespokojna, tak ze sa necitis dobre vo svojej kozi a chcela by si na sebe nieco zmenit nie kvoli chlapom, ale kvoli sebe, tak smelo do toho..... staci si nasetrit a sustredit sa na seba..... dnes ta plastika moze tak zmenit ze budes na nepoznanie, vela takych bab poznam ale ony to uz prehanaju...... vela stastia, nerob to hlavne kvoli chlapom!!!!!!!!!!!!!!!

dreamcatcher

aha tak sa potom ospravedlnujem. z prispevku som to tak pochopila. jednoducho sa prestan lutovat a zozierat, je to o vnutornom vyzarovani, niekedy aj pekna zena je sama, ale nema dostatok sebavedomia, neveri si, a je zakriknuta, takze taka si samozrejme nenajde partnera a ak uz tak takeho co ju bude este viac ponizovat a znizovat jej sebavedomie, alebo rovnako nesebavedomeho partnera. zacni pracovat na sebalaske.

TakzeTak

Ahoj ..
V prvom rade ti chcem povedať, že záujem mužov nevzbudíš len krásou...prvotný síce áno, ale akonáhle ťa spozná a zistí, že sa neznášaš, si zakomplexovaná, neveríš si ... Veľmi rýchlo ten záujem stratí ...
To najcennejšie je sebavedomie...vyžarovanie sebaistoty, šťastia, vyrovnanosti ...to je ako magnet

navzdyskareda

praveze ja niesom vyzrata nie to som mala na mysli. Nemam ani boky ani prasia ani zadok nemam postavu ktora muzoch pritahuje tak som to myslela a cipsy nejem.

dreamcatcher

kolko zien je skaredych ale postavicku maju ako lusk? vies lebo nesedia doma s balickom cipsov a nevyplakavaju tu na fore alebo do vankusa. Jasne ze vzhlad je dolezity, ale ak mas skaredu tvar a k tomu este vyžratu postavu tak zbohom. kolko zien ani nie velmi peknych v tvari sa o seba staraju? lebo si vazia same seba? a maju partnerov. takze zmen postoj k sebe