Ahojte, mám jeden naozaj veľký problém. Nedávno som sa zoznámil s jednou babou. Len sme si najprv písali, ale potom si našla priateľa, od začiatku vôbec nebol môj zámer že k nej niečo citím, alebo ju chcem. Píšeme si doteraz, pomáham jej, chodím s ňou von, ale neviem čo robím zle. Je fakt, že on sa ožiera každý víkend, a fajčí, a ja vôbec, neviem či sa to naozaj babám páči.. No posledné 3 dni, k nej cítim niečo viac, oveľa viac, nedáva mi to spávať, celú noc som hore, myslím len na ňu. Som si s tým istý že ma odpálkuje, pošle do riti, ale mám potrebu jej to naozaj povedať.. Čo mám podľa vás urobiť, možno že tie citi pominú, ale momentálne to tak naozaj nevypadá, a potrebujem pomoc :/
Zamiloval som sa do nesprávnej
no popravde, nemas co stratit. Teda okrem toho, ze si ta jej frajer najde- ale to uz ty musis vediet, ci ti to za to stoji. A ak ta ona hned na zaciatku odmietne, tak dostanes studenu sprchu a aspon budes vediet, na com si. Ale nejaku malu sancu mas, to nevravim. Tu uz si len musis zvazit vsetky pre a proti a hlavne tie rizika.
ak premyslas nad nou vacsinu dna, neda ti spavat... je to jasny signal ze si do nej. Nebran sa tomu