s mojim partnerom chodim mesiac aj nieco. Mam velke podozrenie ze ma uz nemiluje ako na zaciatku a ma inu ale ked som mu to parkrat vytykla ze co je za jeho zmenenym spravanim tak stale tvrdi ze nic ze on ma ma rad a len ja som v jeho srdci, inu nema. Lenze na zaklade jeho spravania si myslim ze klame.
Vam nebudem pisat v com sa zmenilo jeho spravanie aby som vas neovplyvnila vo vasich vyjadreniach lebo chcem poznat vase nazory ako zistit na partnerovi ze prestal daneho cloveka milovat, ma niekoho ineho a klame. Ci sa mi potvrdi to co mi beha hlavou..
Dakujem pekne
Ako zistim ze ma partner prestal milovat a ma inu?
link co tu dal nick Dajnamna je cista pravda ak baby zpozorujete tieto znaky u svojho chlapa viete ze sa nieco s nim deje
ak sa meiac vydavaju kazdy bozi den tak preco by si nemohla vsimnut zmenu na jeho spravani ?
"uz ma nemiluje ako na zaciatku"
co to znamena "ako na zaciatku"? Ved vy ste na zaciatku! Co je to mesiac? Toto mi pride, akoby to boli problemy nastrocnych pubertiakov zo zakladnej skoly.
ViktorkaVix jedna otazka odkial si? Si mi nejak znama
Pre zakladatelku temy vy ste len mesiac spolu co ocakavas?
Ľudia, aj po mesiaci chodenia môže žena vycítiť že sa niečo zmenilo na partnerovom správaní. Mesiac je síce krátka doba ale ak žena cíti že na začiatku bolo jeho správanie iné ako naposledy tak práve takáto krátka doba je signálom že niečo nieje v poriadku z partnerovej strany. Pretože práve takáto krátka doba by nemali v jeho správaní nič meniť ak ju skutočne miluje. Mal by byť rovnako bláznivo zaľúbený ako ona. Ak však z jeho strany nejde o takú silu lásky ako na začiatku keď ju zpoznal tak je jasné že jeho láska sa stráca.
Tu si niečo prečítaj a možno sa v tom zpoznáš
www.tvnoviny.sk
Ze ma uz nemiluje ako na zaciatku:) Ved ten vztah je este len na zaciatku.
To ako mozes mat taketo myslienky po mesiaci? :D Neviem si to predstavit, jedine ze si este velmi mladucka.