Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

alverde kozmetika alebo logona?

Príspevok v téme: alverde kozmetika alebo logona?
Alverdinka

Ahojte ženičky,
čím konkrétne odstraňujete špirálu z mihálnic? Niečo prírodné prosím poraďte. Kúpila som tento produkt a povedali mi že to je vhodné na odstránenie špirály ale potom som sa dočítala že to dráždi oči...Mám to vrátiť? Ešte som to nepoužila a neotvorila. Ide o tento produkt
www.google.sk:

Alebo je lepšia LOGONA?

Aikido

Teraz som si pozrela linku, čo si poslala v uvode temy. To ale nie je na odlicovanie, je to pletova voda (je to tam aj napisane = Gesichtswasser). Toto by som si na oci nedavala. Mne inak pletovky od Alverde nesadli, ale toto je vysoko individualne, musis vyskusat a uvidis. Ked ti nebude robit dobre, prestan pouzivat, prinajhorsom prides o par eur co si za to dala.
Zato spiralu, co si sa pytala, mam prave od Alverde a je vyborna, najlepsia aku som mala. Neviem takto z hlavy "typ", pozriem doma pripadne sem hodim foto. Tiez sa malujem len raz za cas, ale tato mi sadla najviac.

Alverdinka

A aký tvar značky Alverde špirálu by ste odporúčali? Myslím štetinku aký typ. Nemaľujem sa každý deň ale len občas...

Angelika3

To vyzerá skôr ako nejaká pleťová voda, čo si si kúpila. Podľa mňa to teda používaj normálne ako pleťovú vodu, potieraj si tým tvár, určite ti to neuškodí skôr prospeje, ale na odličovanie a najmä citlivej oblasti okolo očí bude zrejme vhodnejšie niečo iné.

Angelika3

Používam mnoho výrobkov značky Alverde a som spokojná, je aj za dobrú cenu. Ale pri odličovaní mi snáď všetky odličovače dráždili oči, tak som sa začala odličovať obyčajnými detskými vlhčenými obrúskami a super! Nič ma neštípe, nedráždi a dobre aj odlíčia.