Ma?
Ma niekto Overeny domaci recept na bielenie zubov?
V drogériii TETA predávajú 2 druhy bieliacich práškov v guľatej krabičke, neskúšala som, ale ak by to ničilo zubnú sklovinu, nemali by mať povolené to predávať.
Určite nie soda, citron, ocot a ine bludy..skus radšej kokosovy olej, možno pomôže, no ja som ho prestala použivat, pretože som mala pocit sucha v ustach
Mne sa zdalo, že mi trocha pomohla rataňova pasta Weleda, stoji okolo 6 eur, ma velmi dobre učinky na dasna a vďaka plavenej kriede by mala trocha bieliť ;)
Vyber sa dakde na vylet do puste - Sahara, Gobi, a tam ti slnko a piesok zuby vybielia.
Pokiaľ ti ide o zničenie zubov, tak používaj čo len chceš. Sóda bikarbóna, jablčný ocot a mnoho ďalších domácich postupov poškodzuje zubnú sklovinu.
Keď si chceš zničiť zuby, tak použi kuchynskú sódu. Šetrne biely zuby iba peroxid vodíka alebo látka ktorá s niečím zreaguje a vznikne z nej peroxid vodíka. Ale ani ním to neskúšaj, pretože nevieš aká to má byť koncentrácia a ani čo k tomu pridať, aby ti náhodou aj ten pv niečo nespôsobil.
Soda bikarbona - normalne na zubnu kefku a poriadne vycistit. Sprvu moze trochu cloveka napinat, ale da sa na to zvyknut, ale vysledok stoji za to po par razoch. Uz aj po prvom - odfot sa pred a po 5 minutach cistenia - zbadas ten rozdiel.