Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zeny ako by ste to prijali?

Príspevok v téme: Zeny ako by ste to prijali?
siviem

mam 34 a dost mi zacali siviet vlasy. Nechcem vyzerat v34 rokoch ako 50 rocny muz a navyse mam priatelku ktora ma len 26.
Je zeny podla vas normalne aby si muz farbil vlasy? Ako by ste prijali od partnera ak by si zacal vlasy farbit?
Robia nieco take v kadernictve? Da sa to? Nebudem za cudaka ak by som prisiel s takou poziadavkou do kadernictva?
Na kolko ma to vyjde?
Vdaka

pigment

farbu na vlasy pre muzov ide kupit aj v drogerii ci v obchodnych domoch v oddeleni kozmetiky ale ak nemas nikoho kto by ti zafarbil takto sam radsej neskusaj.
Kazdopadne ak chces vyzerat mladsie daj sa zafarbit ..ved preco sa zeny davaju odfarbovat na blond alebo si davaju melir na vlasy? Lebo siveju..

in blossom

sive vlasy nie su problem esteticky. mozes sa tvarit ze ich mas vytahane od slnka, ak teda nemas zrovna cierne. priatelke to podla mna vadit nebude urcite, ale ak ich chces pre svoj vlastny pocit zafarbit, kludne, v kadernictve urcite, nie sam, to treba profesionalne.
ale skor sa zamysli nad svojou zivotospravou, sivenie vlasov casto sposobuje vycerpanie energie nadobliciek - dlhy, chronicky stres alebo naopak, nejaky kratkodoby velmi intenzivny stres, sok alebo trauma ale moze to byt sposobene aj nedostatkom nejakych mineralov, slabym metabolizmom, alebo genetika. nie je ale bezne byt tak skoro sedivy, treba viac spat a doplnit si ziviny. (a precistit cakry, ale to uz nie je na tento portal)

sivyvlas

len si ich daj zafarbit, sive ta budu robit len starsim a mas len 34 rokov tak skoro vyzerat staro v takom mladom veku. Kebyze si mal po 40 nepoviem ale v 34?
Chod do kadernictva vo vacsich mestach je to uz bezne u muzov aj na slovensku.

NaRovinu5

No, poviem ti len, ze s farbenim to az take jednoduche nie je. A este k tomu sedive vlasy inak (tazsie) viazu farbu. Aby si nevyzeral potom ako papagaj. U muzov je sedivenie viacej tolerovane, aj viacej im ide taka farba vlasov aku maju.

zuzi74

Ci je to normalne? Nuz kazdy ma na to iny nazor. Priatel si ich raz zafarbil a skoro ma porazilo:) Prisiel mi velmi neprirodzeny v tych zafarbenych vlasoch a veru viac to neurobil. Ovela lepsie sediny u muza ako umelo zafarbene vlasy.
V kadernictve za cudaka nebudes a cena sa moze velmi lisit. Mozes zaplatit 20 eur ale aj podstatne viac. Zalezi v akom kadernictve a v akom meste.

orol1

chod do dobreho kadernictva, mozno melir ti spravia
ale da sa zvyknut aj na sedive, niekomu svedcia, ale ako chces, farba, melir budu tiez super

Lollka

Zenam vacsinou sedivy muzi nevadia, ale ak chces tak si vlasy zafarbi, samozrejme aj v kadernictve mozes. Partnera ktoreho mam rada by som mala rada aj so sedivymi vlasmi aj so zafarbenymi.

pramienok

Je to uplne v pohode a ja na mieste tvojej frajerky by som ta podporila. Mas pravdu mas len 34 tak preco by si mal vyzerat staro. Ked sa mozu zeny farbit uz od 16 tak preco by si nemohol ty.
Dnes ti v kadernictve zafarbia vlasy aj ako muzovi bez problemov.