ahojte ludia prosim poradte co robit... robim uz vyse roka v jednej firme a od zaciatku som tam nesadla jednej starej intriganke ktora len chodi po kancloch a ohovara... Mali sme spolu spolupracovat ale ona povedala ze ma nepotrebuje hned ako som tam nastupila a ze bude pracu ktoru som jej mala pomahat ja robit sama. Za ten rok sa u nas pomenil kolektiv vela ludi odislo prec a nabrali nove kolegyne. Zo zaciatku sme mali super vztahy no akonahle zacali chodit na obed s touto intrigankou uplne sa zmenili prestali sa somnou rozpravat a volat ma na kavu ci obed. Proste total ignor . Popri tom sme nemali ziaden konflikt ani nic . Citim sa tam obcas tak neprijemne ze by som najradsej dala vypoved. Uplne opustena a nepravom . Co by ste spravili vy? Zabojovat alebo ist prec ? Dakujem za kazdu radu
kolegyne v praci ma vyclenili z kolektivu...ostat alebo odist?
ja by som si ju počkala niekde na chodbe ked bude sama normalne ju zdrapla agresivne za golier a ešte raz si ma zober ty sliepka do papule a vytrem s tebou dlažku..nech sa zlakne. neubližiš jej, sebe ulaviš, ostatne sa zlaknu a ta už si netrufne slepačiť. a ked ta vyhodia aspon pojdeš s pocitom že si sa jej postavila. normalne nejednam agresivne ale na hrube vreco hruba zaplata ako sa vravi.
Ani neviem aka pozicia ti nestoji za to kazdy den chodit medzi takychto ludi...je nepravdepodobne ze by nejaky rozhovor s nimi zmenil situaciu. Su to typy ktore potrebuju obet, nieco ako energetické upirky. Keby to tak nebolo, boli by ine vztahy.Potrebuju tuto atmosferu lebo z nej ziju.Bez srandy. Choroby z nenavisti.Su realita. Ak by ta aj praca bavila dokazu ju otravit tak, ze ta bavit nebude a a ni nebudes mat v nej uspech. Uspech je posledne co by ti doprialy.
Zalezi na tom, ci je to dobra pozicia, pokial nie, tak si najdi nieco druhe a potom daj vypoved. Pokial je, lepsie sa s nimi porozpravat.
Som toho nazoru ze najhorsia robota je ta v ktorej je zensky kolektiv. Normalne sa hanbim za zeny ktore sa spravaju ako svine. Ohovaranie, falos, zavist, porovnavanie. Toto su zeny. Obycajne sliepky. Tym ze odides ano, mozno to bude lepsie ale co ked v dalsej robote budu zas zeny? To je kolotoc. Musis si dupnut. Normalne jej do huby vynadaj ze preco sa sprava jak volake 15 rocne dievca. A dalej iba ignoruj. Nad takymi ludmi budes zbytocne plytvat energiou za ktoru ti ani nestoja