Ahojte. Mám 17 rokov a na dovolenke som sa spoznala s jedným 18-ročným chlapcom z inej krajiny. Hneď sme si padli do oka, po pár dňoch sme sa začali držať za ruky, bozkávať sa a spoznávať sa aj intímne. V deň môjho odchodu sme si sľúbili, že si budeme písať každý deň. Po návrate domov sme si naozaj písali takmer 24/7 romantické správy ako sa milujeme a chýbame jeden druhému. Po týždni som mu navrhla stretnutie v Prahe, najprv bol nadšený, no potom povedal, že mu rodičia nedovolili prísť. Tak som navrhla že prídem za ním do jeho mesta, čo je cca 1000km. Najprv bol úplne nadšený, no potom povedal, že tam nemusím chodiť len kvôli nemu a že je šťastný ale že len nechce aby som si míňala tak veľa peňazí na cestu. Povedala som mu, že to vôbec nie je problém, že sa ubytujem v hoteli a vtedy to zaklincoval: Chcem sa s tebou stretnúť ale možno nie tak ako to chceš ty. Chcem sa stretnúť ako kamarát. Po týchto slovách som ostala ako obarená. Ešte pred týždňom mi písal že ma miluje a potom mi napíše toto ?? Odvtedy sa začal ozývať menej a menej, už sme si nepísali 24/7 práveže som bola rada ak to bola vôbec jedna správa za deň. Aj tie boli chladné a bez citu. Odvtedy už prešiel nejaký čas a mala som pocit že sa to vracia do starých koľají, znova mi hovoril zlatko a že ma miluje, posielali sme si intímne fotky......nevyznám sa v ňom. Jeden deň mi napíše že ma miluje, druhý deň ma ignoruje a neozve sa aj týždeň. Je pravdou, že sa aj jemu začala škola, športuje, je fotograf a robí filmy....neviem či je to spôsobené tým, že ma veľa prace alebo tým že ma už nemiluje .... ale prečo mi potom píše že ma miluje ? Prosím o pomoc, veľmi ho milujem a veľmi sa trápim ....za každú radu vopred dakujem
Vzťah na diaľku ? Môže to fungovať ?
neviem preco ju musel hned zneuzit akoze je to mozne ale nevieme. Ja som mal tiez vztah v ktorom som akoze mal moju priatelku len na sexAspon to hovorili vsetci jej kaamrati a rodina. Ked ma nechala tak som sa par rokov daval dokopy a nikdy mi s nou neslo o sex. Kazdopadne vztah v tomto pripade moze fungovat len ked chcu obaja. Nema fakt zmysel sa nejako domahat niecoho. Cim skor zabudni a najdi si ineho.
Viem ze to teraz znie ako nieco nepredstavitelne ale garantujem ti ze ked si najdes ineho budes lutovat ten cas co si zabila "milovanim" tohto. Proste zivot ide dalej. Ono to tak teraz necitis ale v podstate ti len nevysiel vztah, toto sa stava denno denne a ked sa to stane niekomu inemu tak sa nad tym ani nepozastavime.
recnicka otazka: To tie dnesne deti su take sproste alebo len ja som bol v ich veku taky mudry ? :D A pre zakladatelku: nemiluje ta, chcel ta len zneuzit ...
Tu nemá čo fungovať, lebo o žiadny vzťah z jeho strany nejde...
mimochodom, 3 mesiace po dovolenke si daj urobiť test na HIV.
Práveže to nie je Turek, na dovolenke bol ako turista a je z Nemecka
Už nech prestanú vysielať tie turecké telenovely. Dievča zlaté uvedom si, že to čo ti Turek na dovolenke na rozpráva na rozpráva každé zahraničnej babe