Ahojte! Zaujímalo by ma, či sa tu najde nejaký pár ktorý prekonal rozchod a potom sa znova dali dokopy. Proste dospelo to k tomu ze sú si 'sudeni' a možno medzitým mali aj nejaký vzťah bud jeden alebo obaja ale skončili spolu. Veľmi ma zaujíma ci sa také niečo stáva, pochopiteľne asi by to bolo ak nejaký vzťah skončil na banalnom probléme nie zase nejaké podvody nevera apod.
Ďakujem a pekný den
Svadba s EX
Jasne, ze sa to stava. Moja sestra sa rozisla s priatelom, boli od seba cca 2 roky, dali sa znovu dokopy, zobrali sa a maju uz tri krasne deti. Uz od zaciatku som to videla tak, ze ti dvaja su si sudeni...
Poznám taký párik. Rozišli sa, zostali kamaráti, išli spolu na dofču, otehotnela, vrátili sa k sebe a už majú dve deti a všetko OK :)
Ono, zaujímavejšie by bolo, keby sa dvaja ex-i dali späť dokopy, ale s tým, že by sa k sebe vrátili po zmene pohlavia, už keď táto téma tak každého zaujíma ako pôrodnú babu pred sto rokmi. Ako inopohlavci by si hádam viac rozumeli. Však veľké zmeny by sa po 20-tich rokoch až tak nemuseli robiť. Janko ma už beztak prsia trojky a Janka by si len vybrala push-up-ky, a nemusela by už viac klamať a kamuflovať, čo sa veľkosti týče. Len ten ptáčik by preletel z jedného hniezda do toho druhého, menší, ale za to najskôr dlhší prelet.
ahoj. Ja s tym skusenost nemam ale v mojom okoli bol par, boli spolu niekolko rokov a rozisli sa. potom boli od seba asi 5 rokov pricom kazdy z nich mal vztahy ktore skoncili a nakoniec sa k sebe vratili a uz su manzelia.
Bohužiaľ sa to stáva. Bývalému priateľovi sa ozvala jeho bývalá, že sa chce k nemu vrátiť, asi pol roka bol s nami oboma a keď som na to prišla a vyhodila som ho, o 2 mesiace sa zasnúbil s ňou a už je ženatý. Stáva sa to, a je to hnus.