parazity?

Ivka 1

Tak to bude plavkami ,neskúšala si si nejaké? Rozmýšľala som, že by bolo dobré,keby si si oholila chĺpky na ohambí. Ľahšie sa to zlikviduje a v lekárni si kúp nejaký šampón,ktorý môžeš použiť aj spodom. To aby si si
nespôsobila nejaký gynekologický problém.

Ivka 1

Mohla si to dostať aj pri skúšaní plaviek. V autobuse veľmi ťažko. Máš stáleho partnera? Ak áno, tak sa ho spýtaj,či nemá podobné ťažkosti.

tili

neda sa to napriklad skusanim plaviek v obchode alebo nejako v autobuse? a ked to je aj na kozi, je to fakt ono. a nie je to tam stale.

marecek3

no zrejme sexualnym stykom s niekym kdo ich mal :) alebo by mohla stacit aj nejaka vymena spodneho pradla alebo daco take :)
ale najskor tym stykom :D

tili

dakujem ivka, ja som uz tiez nad tym rozmysala, ked som ppzerala co by to mohlo, len nerozumiem ako by som to chytila. a to moze byt aj na kozi?

meili

Tili, rada by som ti poradila, no neviem co to moze byt. Skus sa na to detailnejsie pozriet, napriklad pod lupou, aby si zistila ci ide naozaj o vajicka. Ale pride mi to dost zvlastne, kedze hovoris, ze aj pri analnom otvore, aj tam vpredu...hmmmm, no naozaj neviem.

Najčítanejšie články