Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Páčia sa mi len mladé

Príspevok v téme: Páčia sa mi len mladé
KevinKevin

Mám dvadsaťsedem rokov a priťahujú mal sedemnásť a viac ročné, maximálne do dvadsaťpäť rokov. Iné možno jedna z tisíc.
Prekáža mi to, lebo ti mladé ma nechcú, ale ani tie staršie nie.
Nevyzerám nič moc, nepriťahujem opačné pohlavie, viem to. Som veľmi chudý, to sa ženám nepáči.
Mňa chcú len ženy po tridsaťpäťke s deckom, ktoré už nemajú dobré karty.
Problém je, že aj keď som škaredý, som povrchný, aj keby som možno nechcel byť. Dokážem byť aj so staršou ženou v kontakte, zabávať sa s ňou, niečo podnikať, ale absolútne ma sexuálne nepriťahuje a nepostaví sa mi z nej.
Radšej masturbujem ako keby som mal mať sex s nejakou tridsiatničkou. Nechcem také ženy.

Prestáva ma baviť život. Vlastne ani neviem či chcem nejakú radi, možno som sa chcel len niekde vypísať na poobednej v robote.

nepanikar

Zakladel, mal by si to riesit s odbornikom. Nastavit stravu a cvicenie. Poznala som taku palicku a chalan pribral, ale riesil to s trenerom a s odbornikom na vyzivu.

KevinKevin

Nejde to jedením veľa. Všetko ide von.
Mám rýchly metabolizmus. Vždy jem veľa, celý život a nič z toho,

miso173

Nezúfajte chalani ,bol som na tom podobne pri výške 197cm a váhe 75kg som vyzeral strašne hlavne tenké nožičky jak paličky ,ale povedal som si dosť začal som cvičiť a hlavne viac jest a za rok som nabral na 85kg po dvoch rokoch cvičenia mam cca 95kg a už to vyzerá dosť dobre pri mojej výške moja rada je jest veľa a keď nepriberáš ješ stále malo a cvičiť lebo inak naberieš len neaktívnu hmotu tuk

KevinKevin

Presne. Som rovnaký. Len kosť a koža, veľmi úzky pás, paličkové ruky s priemerom šesť cm v zápästí a riedka hruď. Telo ako pätnásť ročná modelka, vlastne to je také ženské telíčko len bez kôz.
Jem všetko možno, ba dokonca sa prejedám, ale čo z toho?
Nič. Len palička. Vyzerá to hrozne nezdravo.
Ženám sa proste nepáčia takí, chcú mužných a urastených. Keď si vo veku dvadsaťsedem rokov postavou ako chlapček, ktorý chodí do siedmej triedy si v piči.

DARINKA 5000

a na mna sa zase nepozrie ziaden muz lebo mam miernu nadvahu 65 kg/ 157 cm.....a ze vraj su muzi ktorym sa pacia aj plnsie zeny..pred tromi rokmi som mala 48 kil a muzom som sa velmi pacila..no a teraz...:( a pritom mam celkom peknu tvar

Tutanchamon_xD

Mne cez Pokec všivavý píšu, že som fešák a nechápu aj staršie ženy ako nemôžem mať frajerku a niekedy mi neveria a musím im to vysvetľovať aj 10 minút. Určite ma nechcú tiež preto lebo som chudý. Mám 181cm a 65Kg a to sa babám nepáči. V tomto majú tie špiny jediné šťastie, že chlapom sa páčia aj štíhle aj s väčšími bokmi a dokonca aj tie bacuľky či ženy s nadváhou ale chudí chlapi sa nepáčia žiadnym babám. Ešte som nepočul, že by nejaka napísala či povedala, že ju priťahuje chudý či vychudnutý chlap. Jednoducho v tomto majú ku..a šťastie. O čom je to ? Ja za to môžem, že nemôžem ani za tú kurvu pribrať ani dve kilá navyše ? Preto žiadnu nepriťahujem lebo som samá kosť ? NASRAŤ !!!!!!!!!!!!!