Ako zistit, ci je clovek dobry v sexe?? Len seriozne odpovede...

Príspevok v téme: Ako zistit, ci je clovek dobry v sexe?? Len seriozne odpovede...
mmm321

Ako toto reálne zistim? ...lebo mnozstvom partnerov asi sotva...dlhodobejsie vztahy boli u mna 4, kde hra rolu ale aj zamilovanost (nie len vzrušenie, chtíč a sex). Bývalých partnerov sa to pýtať asi netreba, keď sú s nami, a tie jednorázovky viacmenej skončia aj komunikačne väčšinou, a teda po nejakej dobe nebudem predsa písať : "Cau, nepamatas si nahodou, ake to so mnou bolo? " :D :D :D

Tak sa fakt normalne a seriozne teraz pytam, ako toto clovek zisti???

KEben

Presne tak. Dobra budes len pre partnera. Pre vsetkych ostatnych budes len natrcena vagina. Mozes byt v tom momente sebelepsia, toho chlapa to zaujimat nebude. Bude sa chciet odbavit. Ale ako nahle budes dobra v sexe pri skutocnom partnerovi, vo vztahu, tak uvidis ako oceni, ze si v sexe naozaj dobra...

popravde

Taku, ktoru ten tvoj ozaj miluje, nikdy v sexe nepredcis, lebo s takou si to najviac uzije. Masturbovat vo vagine ci bez vie kazdy chlap.

KEben

No zjavne vela sebavedomia nemas ked uvazujes, ci si dobra v posteli. Nie, nikdy nebudes pre vsetkych dobra v posteli. Ale ako ti toto napadlo vobec? Sa nudis?

Aliss

Mmm, nie, dokladne si citam ine temy, dakujem :) Tak ako ty vies posudit, ci je niekto dobry a tebe vyhovujuci, rovnako to vie posudit kazdy, s kym si spala. Pre jedneho si bola super, pre ineho nanic...Neviem sice naco ti to je, ale ok.

Ernesto

ja ti poradim: ked ju vzdy dozenies do orgazmu, tak si v jej ociach sexualny boh ;-) ja nikdy nekoncim kym moja este nie je hotova

mmm321

cam - presne viem, ako to myslis :) toto mi je jasne tiez...
Prave preto ma napadalo, ze ako to zistim, ten feedback z tej druhej strany? :D

cam

suhlasim.
mna uz nic lepsie nenapada. ja si to uzivam, snad aj ten druhy, ale tiez mam dilemu, ze ak si to uzivam viac ja, ten druhy menej, ze ci sa mu to aj tak paci. ked budem aktivna ja, ten druhy si to uzije viac a ja menej. pisem v skratke, snad mi je rozumiet, na co narazam.