Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem ju pre seba

0v4cka

preco by nexcel? niekomu sa takyto typ zien paci. tam ma slusnu sancu ze s nim napr pojde na swingers party atd. nechapem preco su ludia taky zadubeny a vidia len tu svoju cestu..

Sloniecko

..."ale bojim sa ze je stetka"
podla mna toto ako reakcia na tvoj problem asi postaci. Snad nemas tak nizku moralku a sebauctu, ze by si chcel vztah s takou? Ved ked ju obrabas ty a aj tvoj kamarat, mozu to robit aj ini a nemusis o tom ani vediet. Uprimne, drviva vacsina normalnych muzov by o taku nemalo zaujem (ani ja), co sa tyka vztahu. Naco by mi bol vztah, kde by som si musel frajerku strazit pred "kamaratmi" a aj "nekamaratmi"?... podla mna kasli nato a najdi si nejake normalne dievca. Toto je cesta do pekla, ver mi.

Simunic

Lollka, mala by z toho hlavne aj partnersky vztah.. A nemyslím si ze sex so mnou jr az taky nekvalitny, inak by sa ku mne nevracala. Skôr si myslím ze to príliš strieda... Neviem ako jej to mam povedať.. Alebo ci na nu zabudnúť. A Poradím, mam 22 rokov

Lollka

Tak asi kvalitne tutka ale zaroven jej nestacis ked uz aj teraz ma inych. Ona ma rada kvalitny sex a zrejme ho len u teba nenachadza, preco by ti mala byt verna, co by z toho mala?

poradim38

Kolko mate preboha rokov??????? Nemyslim si ze dospely mentalne zrely muz by chcel nejaku zenu na vztah, ktora spava s jeho kamaratom a este o tom aj vie ten muz........ to je trochu cez nie?????