Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tlačila som na neho

Príspevok v téme: tlačila som na neho
ela123456789

ahojte pol roka sa stretavam s jednym mužom. Podobne ako ja mal zle skusenosti s predchadzajuceho vztahu, byvala ho podvazala. Volavali sme spolu casto, stretavali sme sa planovali sme veci aj na dlhšie časove obdobie.Opytala som sa ako to mam medzi nami brať, čo ku mne citi a ci je to perspektívne, pretože ani ja sa už nechcem skamat. Odmlčal sa neodpisal, nebral telefony. Nahnevalo ma to, napisala som mu že dobre, nech si ma teda ignoruje a že ešte nech si ma aj blokne. Blokol si ma.
Ospravedlnila som sa mu smskou a povedala, že ho mam naozaj rada, no stale nič. Vie,že ma to trapi. Môžem ešte niečo urobiť ako svoju chybu napraviť? Zrejme som to na neho nemala tak "vypalit". Ďakujem velmi pekne za odpovede

Hahaha

Defcon, vierka to napisala tak ako to napisala, asi s nou lomcuju tuzby. Ale tiez si myslim, ze jej prispevok patri na amaterky

Defcon

Malavierka, ako to myslis, ze sa ma otvorit pre dalsich ?
Chod prosim ta na napr na web amaterky.sk, a tuna toto prenechaj normalnym prispievatelom.

malavierka

Bud rada, že sa takto vyfarbil už teraz. Budeš si to ešte pár týždňov vyčítať trápiť sa ale nakoniec najlepšie možne riešenie. Polroka nie je krátka doba a nič choré si od neho nechcela. Radšej uzavri túto kapitolu a otvor sa pre iných potenciálnych napadnikov

Defcon

No ciiiio, kvocky sa rozkokodakali..... a vies isto, ze tie plany do dlsej doby si nerobila len ty a on bol tebou do toho tlaceny ? Mal som teraz jednu rovnaku. Po dvoch mesiacoch uz kvakala nieco o spolocnom zivote a nedala sa zastavit....spravil som to rovnako ako on, lebo niektore zeny vidia len svoj pohlad na vztah..

SofiaElla

Skôr si si asi našla hoci vekovo dospelé, ale podľa správania dieťa, nie muža. Povedala si mu, čo cítiš, ako to medzi vami vnímaš a on nemal ani toľko v sebe, aby ti odpovedal, hoci aj tým, aby si tak netlačila na pílu. Ešte si sa mu aj ospravedlnila a on nič. Čo chceš viac robiť?
Viem, že takéto chovanie "mužov" nás ženy strašne vytáča, ale, bohužiaľ, aj takíto sú "muži". Najlepšie by bolo zabudnúť.

aaaaaaaaaaa

si to nepochopila?? zrejme pochyboval už dlhšie.už aj predtým či s tebou byť , či nebyť. toto mu nahralo do kariet a využil príležitosť ako to týmto spôsobom s tebou ukončiť. buď rada že ťa ďalej nenatahuje pretože by nemal odvahu to ukončiť priamo ti to povedať. teraz to už vieš. nebuď tak naivná