Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tlačila som na neho

Príspevok v téme: tlačila som na neho
ela123456789

ahojte pol roka sa stretavam s jednym mužom. Podobne ako ja mal zle skusenosti s predchadzajuceho vztahu, byvala ho podvazala. Volavali sme spolu casto, stretavali sme sa planovali sme veci aj na dlhšie časove obdobie.Opytala som sa ako to mam medzi nami brať, čo ku mne citi a ci je to perspektívne, pretože ani ja sa už nechcem skamat. Odmlčal sa neodpisal, nebral telefony. Nahnevalo ma to, napisala som mu že dobre, nech si ma teda ignoruje a že ešte nech si ma aj blokne. Blokol si ma.
Ospravedlnila som sa mu smskou a povedala, že ho mam naozaj rada, no stale nič. Vie,že ma to trapi. Môžem ešte niečo urobiť ako svoju chybu napraviť? Zrejme som to na neho nemala tak "vypalit". Ďakujem velmi pekne za odpovede

Sloniecko

simiona
podla mna taky vztah by bol uplne o nicom. Ona ma stihala este ked nic medzi nami nebolo, co by bolo pocas vztahu? Podla mna by bola chorobne ziarliva, myslim si to na zaklade toho, ako vystrajala predtym. Vtedy som pracoval 10 hod denne, mal som dost psychicky vycerpavajucu pracu a prve, co som po prichode domov videl, boli spravy na fb od nej (to bolo tak v roku 2011-12, vtedy este messenger v mobile asi ani nebol) . Este dobre, ze tel.cislo som jej nedal, to by ma nonstop otravovala. Ked som jej jeden den neodpisal, pisala mi take spravy, ze urcite som bol s nejakou slapkou a podobne hluposti. Bolo to fakt otravne, nezazivne a hlupe. Ona urcite nebola psychicky vyrovnana. Teraz mam styri roky priatelku, ktoru milujem a za ziadnu inu by som ju nevymenil. Ona sa s mojou priatelkou ani nemoze rovnat, priatelka je uplne iny level. Nepotrebujem, aby mnou bola nejaka zena posadnuta, staci, ze ma priatelka lubi, citim to a to je pre mna najviac na svete.

simiona

slonečko a nepomyslel si na to, mať s tou fanúšičkou vzťah? Veď tá by ta zbožnovala a určite by ti zniesla aj modré z neba.

poradim38

Co si na neho vypalila? Ja na tom nevidim nic zle ze si sa ho po polroku narovinu spytala ako to mas brat..... ved je to normalne........ to ze on to zobral ako idiot tak to ta trapit nemusi..... ty si neurobila nic zle......ja by som napriklad uz davno necakala, ja by som sa opytala hned narovinu uz skorej ze o co mu ide a ze co od tohto ocakava........ a ked sa nechce viazat, tak to staci povedat hned ze nechce vztah a hotovo, nie niekoho tahat za nos planovat, byt neviem aky a potom ked sa ho druha strana opyta na to o co ide vlastne tak sa odmlci a este ta aj zablokuje....... ja neviem, podla mna mozes byt rada ze sa ukazal aky je takto skoro

Sloniecko

este doplnim, ze raz sa o mna velmi zaujimala jedna baba, ja som ju poznal len z videnia, ona sa mi neskor priznala, ze je zo mna uplne hotova. Ako som si vsimol, byvala vo vedlajsom dome, ale fakt som to nevedel, moc som si ju nevsimal. Kontaktovala ma na fb a zacala si so mnou vypisovat, po kratkom case uz dost majetnicky. Viem, ze bola zo mna uplne hotova, videl som to na nej, ked som ju stretol. Ale stretavat sa moc nechcela, bola hanbliva, takze mi len pisala a pisala a mne to bolo casom az divne. Ked som jej nenapisal niekolkokrat za den, tak sa urazala, doslova ziarlila na moje kamaratky, obvinovala ma, ze ju PODVADZAM (!!!), pritom som s nou nikdy nic nemal. Ked ma s nejakou uvidela, tak vyvadzala, akoby sme spolu chodili, pritom to tak nebolo. Prislo mi to tak, ze je nevyrovnana, mna tento podla nej "vztah na dialku (?)" prestal bavit a prestal som jej odpisovat, neblokol som si, ani nic podobne, ale viac som ju neriesil. Viem, ze z toho bola hotova, ale inak to neslo. Nakoniec sa s tym asi zmierila, neviem, dalej ma to nezaujimalo. Ale nespravil som to tak, ako sa to stalo tebe. Na ulici ju pozdravim, v pohode, prehodime mozno par slov, ale evidentne lutuje, ze spravala vtedy ako stihacka, aj ked na to nemala pravo. Snad si sa ty takto ku nemu nespravala. Lebo v takomto pripade by som to este pochopil.

Sloniecko

tak ty si nanho asi moc tlacila, pochybujem, ze len kvoli tomu ta zacal ignorovat, lebo si sa opytala, co vlastne medzi vami je. Evidentne si velmi tlacila na pilu, mozno si nanho posobila ako zufalka, ktora potrebuje cim skor niekoho ustvat. On je zrejme tiez zufalec, ale mozno si pomyslel, ze zas az tak zle na tom nie je. V kazdom pripade sa zachoval ako nevyzrete decko. Ak si ta este navyse aj blokol, tak kasli nanho a hlavne sa uz za nic neospravedlnuj. Zrely a uvazeny muz by sa takto nezachoval.

Lollka

Ako nemyslim ze si po nom chcela nieco strasne a ze sa mas citit previnilo. Po pol roku chciet vediet ako to mozes brat nie je tlacenie na pilu. Uz vies ako to bral. A u takehoto sa da pochopit aj to ze ho byvala podvadzala, nemusela byt ona ta zla.a

malavierka

Nemyslela som to perverzne. Myslela som to aby nezanervrela na mužov, stretávala sa, šla na rande, na kávu a podobne. Žiadne prasaciny prosím vás...