Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stilnox

Tomas12345

Máš problemy so spankom ? No tak asi bezpečnejšie lieky než hypnotiká sú benzodiazepíny lieky proti uzkosti ktore cloveka aj uspavaju. Na spánok maju tiež dobrý efekt, ale tiež su navykove. Ale je lepsie brat ich než hypnotiká ako stilnox.

Skus na ten spánok vyskúšať si dať vlažnu až mierne studenšiu sprchu hodinu pred spánkom a potom chôdzu pri ktorej prejdes aspon 1200 krokov.

stilnoxka

po zobrati stilnoxu sa u mna objavi uplna malatnost, akoby som mala vypite, a perfektna nalada, svet je gombicka, vsetko je fajn a samozrejme ma taha na spanok. na niektore veci si tiez nepamatam ako spominal clovek podomnou v prispevku, veci poprekladane na miestach, kde si nepamatam kde som ich dala, a tak podobne. ale da sa povedat ze za mna super ale len docasne, ak mam vazne problem zaspat (ked nezaberaju nejake bylinky, meditacia, uvolnovacie techniky). takze ho neberiem pravidelne, ale len ked mam skutocny problem spat a rano musim ist do prace. naopak po prebudeni sa citim cerstva, svieza.

enS

Stilnox ma neskutocne ucinky. Neviem, ci na kazdeho. U mna po jednej tbl. vypadla pamat - kym nastal spanok. Az rano na druhy den bolo vidiet stopy vecernej mojej cinnosti,vyjedene salaty v chladnicke,papiere z keksov okolo postele... co si vsak vobec nepamatam. Pozor na Stilnox.