Je to normalne vo vztahu podla vas?

Príspevok v téme: Je to normalne vo vztahu podla vas?
otaznikovec

Odstahoval som sa pre robotu do ineho mesta a teda som od svojej frajerky vzdialeny. Chodievam za nou ak mi to cas dovoli alebo ona za mnou. Ale je normalne ? ze ked niesme spolu tak mi pise aj patkrat do dna co robim ako sa mam ci nanu myslim kde som a pod.
Vola mi trikrat do dna aj ke som v praci.
Nieje podla vas posadnuta mnou? Chodime spolu mesiac a nieco.
Ona mi to vysvetlila tym ze si uvedomuje po tom co jej teta umrela pri nehode ze kazdu chvilu sa moze niec stat a jeden z nas moze prist o zivot. Ze si treba vy hutnavat casto spolocne chvile lebo zivot je vrtkavy a nieje dobre odkladat nieco na neskor lebo to neslor uz nemusi prist.
Ze jednu minutu tu sme a o dve uz mozeem byt mrtvi a ten koho milujem mozme stratit bez toho aby sme ho ibjali vyjadrili mu ako ho milujeme ako ho mame radi, preto nieje dobre odkladat lasku na neskor ze potom potom lebo uz potom nemusi byt a my to budeme lutovat ze sme to stale odlladali na neskor.

poprach

jej spravanie je uplne normalne lebo je zamilovana a mal by si si to vazit.
Nad cim sa zamusla ze smrt moze prist kedykolvek a moze ta stratit je tiez v poriadku ved jednu hodinu tu sme a o hodinu uz nemusime byt. Teeba si vazit kazdu spolocnu chvilu

Lollka

No pride mi to uz trochu moc, na druhej strane asi ma teraz tazke obdobie kvoli tej tete, mozno ma voci nej aj vycitky svedomia. Skus sa s nou dohodnut ze si budete volat raz denne vzdy v dohodnutu hodinu. Ak je teraz takato naozaj kvoli tej tete tak to nebude trvat vecne. Mal by si jej davat viac najavo ze ti na nej zalezi a ona sa postupne skludni. Ak ti na nej teda zalezi.

simiona

Cez pracovnú dobu by ti nemusela tak často volať, chápem, že z toho môžeš mať problémy so šéfom.

Ale ako to vidím ja. Ona je strašne zamilovaná. Skrýva to za reči, že sa bojí smrti. Ale podľa mňa to len kamufluje. Aby si sa nezľakol a neušiel, keby si zistil, že je na teba citovo veľmi naviazaná. Ale ste spolu len mesiac, ono sa to postupom času sa dá do normálnych koľají.

Nuž a ty, ty pravdepodobne ju až tak nemiluješ. Miluješ ju vôbec? Či ju máš len na občasné vyprázdnenie vajec? Ste spolu len mesiac a už ti ide na nervy. Keď sú dvaja do seba zamilovaní, chcú byť na začiatku vzťahu čo najčastejšie v kontakte. Tipujem, že o štvrť roka už s ňou ani nebudeš chcieť byť.

Aliss

Neviem ci si zamilovany, ci nie, do hlavy ti nevidim. Skor mam pocit, ze veci beries pragmaticky, co ona, ako zena, nie. Byt na zaciatku vztahu zamilovany, je nieco, co sa ocakava. Ale ver, ze to vobec ale vobec nie je potrebne...v zmysle - 5 raz denne telefonujem, kazdu chvilu pisem sms, ohradzam sa tym, ze zajtra mozes zomriet a podobne...Ano, u vacsiny ludi, ma prvy mesiac/dva, rovnaky priebeh. Nevnimaju nikoho, len milovanu osobu, potrebuju sa neustale vesat po sebe, byt nonstop v kontakte. A kazdy, kto to inak vidi a nepovazuje to za celkom ok, je nezamilovany jedinec :) Pricom prave taky clovek moze milovat daleko viac, ako niekto, kto skrz ruzove okuliare nevidi nic okolo seba :) Ci je normalne to, co opisujes, na to si odpovedz ty. Pokial ti to vadi, vydiskutuj si to s nou. Samozrejme tak, aby si ju neurazil :) A hlavne si utried, co ti vadi. Ci to, ze vola aj pocas pracovnu dobu, ci to, ze vobec vola a tak casto, ci co vlastne :)

a_dr1a

Ak už, tak si skôr myslím, čo napísala Aliss. Pripadne okrem naviazanosti závislosti môže byť za tým ešte praobycajna ziarlivost co sa maskuje za to úmrtie. Ale môže to byť aj toto, no cca do 2 mesiacov by to malo pozvolna ustáť.
Ale.
Ste spolu mesiac. A 5 sms a 3 telefonaty za deň sa mi v tomto čerstvom vzťahu nezdajú byť az tak prehnane) Možno po polroku to bude už len polovička z toho)) Ale naozaj sa mi to pri čerstvom mesačnom vzťahu nezdá byt prehnane. Však teraz je fáza najväčšej zamilovanosti ošiaľu. Iba ju upozorni, aby ti počas pracovnej doby nevyvolávala ze si bol kvôli tomu spucovany ale inak pohoda. Užívaj si vzťah.

Aliss

Poviem ti to takto...mne tiez zomrelo par velmi blizkych ludi. Jeden dokonca nasilnou smrtou. Ze ti takato udalost da vacsie uvedomenie, ze zivot je kratky, je super. Ale nesmie sa to stat zdrojom "vydierania" voci cloveku, s ktorym som vo vztahu. Nesmie to prerast do rozmerov - za hodinu mozes zomriet, podme si povedat ako sa milujeme a volajme si kazdych 30 min, ved co ak za 30 min tu uz nebudeme.........To je predsa chore a nedobre. To nie je spravny postoj cloveka voci smrti. Nemozno ju mat nonstop na pamati a zit, ako by mala kazdu sekundu prist. Ja si skor myslim, ze partnerka je na tebe zavisla a tak si nasla sposob, ako ospravedlnovat svoje konanie. A to vobec nie je spravne. Nedava volnost vo vztahu a zamiena si lasku s vlastnenim. Nemozes kazdu chvilu niekomu volat, ked je v praci....a ospravedlnovat to tym, ze "ved zajtra tu uz nemusi byt". To nie je dobre....nie je

poradim38

Nooo ona by sa mala dat dokopy a to v pritomnosti psychologa, lebo toto nema so vztahom nic spolocne, ona si len kompenzuje to co sa stalo jej tete, teraz to aplikuje pravdepodobne na kazdeho kto je v jej blizkosti a stretava sa s nou, nevie sa dostat z toho co sa jej tete stalo, to sa ale riesi prave u toho psychologa, potrebuje odbornu pomoc..... a to nesrandujem.... takze cim skor jej povies aby navstivila psychologa, tym lepsie.... samozrejme nehovor jej to ako nejakej retardke, povedz jej to normalne, navrhni jej to ze jej potom bude lepsie a ze aby to aspon vyskusala tam ist a uisti ju, ze tam chodi velmi vela ludi, ved uz mozno aj kazdy treti clovek...... v tejto dobe je to uplne normalne....